Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου…

Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου…

Ζουν στην άκρη της πόλης και θέλουν μόνο λίγο από το χρόνο μας, λίγη από την προσοχή μας και λίγη από την φροντίδα μας.

Μέρες που είναι πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο από ποτέ τους καλύτερους μας φίλους. Που δεν είναι άλλοι από τα ζώα. Και πιο συγκεκριμένα τα περιπλανώμενα ζώα που χρίζουν συνεχούς περίθαλψης και προστασίας.

Η ομάδα των εθελοντών για την προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου» μας προσκαλούν στο πρώτο τους Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Ως Μ.Κ.Ο πλέον, η ομάδα θα μας πληροφορήσει από κοντά για τη δράση της, τις εξορμήσεις της αλλά θα μάθουμε και νέα από τα υιοθετημένα τους ζώα. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε κι εμείς μέλη εθελοντές σε αυτή την ομάδα που λειτουργεί, απλά, ανθρώπινα και όμορφα, σαν μια πολύ αγαπημένη παρέα.

Διαβάστε ακόμη: Time: Οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες για το 2013

Στο μπαζάρ θα αγοράσουμε βιβλία, παιχνίδια, κοσμήματα, ρούχα, cd, γλυκά, ροφήματα, καλλυντικά, χριστουγεννιάτικα είδη, είδη μπιζού και φυσικά αξεσουάρ και λιχουδιές ζώων. Κι επειδή το μπαζάρ πραγματοποιείται στο Bartesera θα έχουμε και την ευκαιρία να απολαύσουμε τον καφέ μας, την μπύρα ή ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή μας από το προσωπικό του γνωστού κι αγαπημένου μπαρ.

«Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου», δεν είναι φαντάσματα αλλά αξιαγάπητες μικρές (αλλά τεράστιες) ψυχούλες που μας χρειάζονται δίπλα τους για να ανταπεξέλθουν στις τεράστιες δυσκολίες που παρουσιάζει η Βιομηχανική περιοχή του Ασπρόπυργου. Να είμαστε κοντά τους σε αυτό το πρώτο τους μπαζάρ. Αν μη τι άλλο απλά και μόνο για τους καλύτερους μας φίλους. Για αυτούς που μας προσφέρουν σιωπηλά και δίχως να ζητούν τίποτα.

Το μπαζάρ γίνεται την Πέμπτη 6/12 από τις 16.00-23.00 και το Σαββατοκύριακο 7&8.12 τις ίδιες ώρες στο Bartesera, Κολοκοτρώνη 25, στοά Πραξιτέλους, Αθήνα.