Τα γυρίσματα του Game of Thrones τελείωσαν – Ο «χειμώνας της αναμονής» έρχεται

Τα γυρίσματα του Game of Thrones τελείωσαν – Ο «χειμώνας της αναμονής» έρχεται
Photo:

Σύμφωνα με διαρροές, η τελευταία σκηνή γυρίστηκε με την Άρυα Σταρκ στην πρωτεύουσα Κινγκς Λάντινγκ.

 

Τα γυρίσματα της 8ης και τελευταίας σεζόν της σειράς The Game of Thrones, τελείωσαν. Και τώρα έρχεται ένας μακρύς χειμώνας αναμονής μέχρι να δούμε το τέλος της ιστορίας στις οθόνες μας.

Μια από τις ωραιότερες στιγμές της προσμονής από τη μια σεζόν στην άλλη ήταν, δίχως αμφιβολία, οι θεωρίες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο από τους φανατικούς της σειράς. Για παράδειγμα, η ιστοσελίδα Watchers on the Wall, η οποία παρακολουθεί στενά σχεδόν κάθε κίνηση της παραγωγής, ανέφερε ότι πηγές της αποκάλυψαν πως τα γυρίσματα τελείωσαν την Παρασκευή. Το μόνο που απάντησε από την πλευρά της η HBO είναι πως η σεζόν θα ξεκινήσει να προβάλλεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Τα νέα αυτά συνέπεσαν με μια ανάρτηση της ηθοποιού Maisie Williams η οποία υποδύεται την Άρυα Σταρκ, στον λογαριασμό της στο Instagram. Στην εικόνα που ανέβασε, φαίνονται τα ματωμένα παπούτσια της και η ίδια έγραψε «αντίο Μπέλφαστ. Αντίο Άρυα. Αντίο Game of Thrones. Πόσο όμορφα πέρασα. Στις επόμενες περιπέτειες που θα έρθουν».

Σύμφωνα με τη σελίδα Watchers on the Wall το πάρτι αποχαιρετισμού μετά το τέλος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου, όμως έγιναν μερικά ακόμη επιπλέον γυρίσματα στο πλατό του Κινγκς Λάντινγκ την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Πάντως και άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς έστειλαν τα δικά τους μηνύματα αποχαιρετισμού στο Instagram. Η ηθοποιός Emilia Clarke, έγραψε για το τέλος των δικών της γυρισμάτων.

Hopped on a boat to an island to say goodbye to the land that has been my home away from home for almost a decade. It’s been a trip @gameofthrones thank you for the life I never dreamed I’d be able to live and the family I’ll never stop missing #?#lastseasonitis

A post shared by @ emilia_clarke on

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones αναμένεται να φουντώσει ξανά τον ανταγωνισμό μεταξύ της HBO και άλλων μεγάλων στούντιο όπως της Amazon και του Netflix. Κι αυτό διότι και οι δύο εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει πολύ μεγάλες παραγωγές οι οποίες αναμένεται να καλύψουν το κενό που θα αφήσει το GoT.

Πάντως η HBO κάνει τα πάντα για να κρατήσει κρυφό το τέλος της σειράς ως και την τελευταία στιγμή. Φήμες, μάλιστα, κάνουν λόγο για πολλαπλά διαφορετικά γυρίσματα με το τέλος της ιστορίας, ούτως ώστε να μην διαρρεύσει κανείς το φινάλε της σειράς.

Όσοι λοιπόν περιμένετε να μάθετε μετά από τόσα χρόνια το τέλος της επικής ιστορίας, θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή. Ένας χειμώνας έμεινε. Θα περάσει.