Τα υπέρογκα ποσά που θα λάβουν Άνιστον, Κοξ, Πέρι για το reunion των «Friends»

Τα υπέρογκα ποσά που θα λάβουν Άνιστον, Κοξ, Πέρι για το reunion των «Friends»
Το ξεχωριστό αυτό επεισόδιο αναμένεται να βγει στον αέρα τον Μάιο, με την έναρξη λειτουργίας της νέας online streaming πλατφόρμας HBO Max.

Χάος στα social media προκάλεσε η επιβεβαίωση της επιστροφής της «θρυλικής» σειράς «Τα Φιλαράκια» που ήρθε επισήμως από τους πρωταγωνιστές και το αμερικανικό δίκτυο HBO.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, με ταυτόχρονη ανάρτηση στο Instagram, οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ ανακοίνωσαν ότι «συμβαίνει», αναφερόμενοι στο πολυαναμενόμενο Friends Reunion, που έκανε όλους τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς να αγαλιάσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s happening….. @HBOMax @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mleblanc @_schwim_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4) στις

Την ανακοίνωση συνόδευσαν με μια throwback φωτογραφία από τους πρώτους κύκλους των «Friends», με εξαίρεση τον Ματ ΛεΜπλανκ, ο οποίος ανέβασε τη «λάθος» φωτογραφία προκαλώντας γέλια. Ο τηλεοπτικός Τζόι μοιράστηκε μια φωτογραφία από το καστ της κωμικής σειράς M*A*S*H (Mobile Army Surgical Hospital), (1972-1983) κάνοντας τη διαφορά.

Τα «Φιλαράκια» που έκαναν πρεμιέρα το 1994 στο FOX και έριξαν αυλαία το 2004 αποτελεί την πιο επιτυχημένη αμερικανική κωμική σειρά, με τους οπαδούς της να λαχταρούν ακόμα και αμέσως μετά το τέλος της να δουν τους ηθοποιούς ξανά μαζί.

Παρά το γεγονός ότι παραγωγοί και σεναριογράφοι δήλωναν πάντα αρνητικοί για το ενδεχόμενο μιας αναβίωσης της σειράς, τελικά στην εποχή του online streaming και της πληθώρας των reboot που κυκλοφορούν, ήταν θέμα χρόνου να έρθει και η σειρά του «Friends».

Μόνο που δεν πρόκειται να δούμε νέα επεισόδια, αλλά ένα ωριαίο special reunion με τους πρωταγωνιστές να αναπολούν τα χρόνια που έζησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και την ασύλληπτη επιτυχία που εισέπραξαν. Δεν θα υπάρχει, δηλαδή, κάποιο προκαθορισμένο σενάριο, αλλά θα έχει την αίσθηση ντοκιμαντέρ.

Το ξεχωριστό αυτό επεισόδιο αναμένεται να βγει στον αέρα τον Μάιο, με την έναρξη λειτουργίας της νέας online streaming πλατφόρμας HBO Max.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά Μίντια, το δίκτυο HBO αγόρασε τα δικαιώματα των 10 κύκλων της σειράς για τα επόμενα 5 χρόνια έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκτός από το υπέρογκο αυτό ποσό, το δίκτυο έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την αμοιβή των σταρ του «Friends», αφού κάθε ηθοποιός πρόκειται να λάβει το χρηματικό ποσό των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συμμετοχή μιας ώρας στο ειδικό επεισόδιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2004 για τον τελευταίο κύκλο της σειράς, οι πρωταγωνιστές εισέπρατταν 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.