Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max διαθέσιμα στις 27 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max διαθέσιμα στις 27 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Από τις 20 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προ-παραγγελίες. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι προ-εγγραφές online.

COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, φέρνουν στις 27 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, τα νέα μοντέλα της Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και το Apple iPad 7th Gen και τα νέα Apple Watch Series 5.

Οι προ-εγγραφές για τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max ξεκινούν από τις 11 Σεπτεμβρίου, στο cosmote.gr ή στο germanos.gr. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προ-παραγγείλουν τα νέα μοντέλα online, από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Τα τρία ολοκαίνουρια iPhone, που παρουσιάστηκαν χθες σε event της Apple στην Καλιφόρνια, εντυπωσίασαν με τις ισχυρές τους επιδόσεις και τα νέα τους χαρακτηριστικά. Οι τρεις νέες συσκευές είναι εξοπλισμένες με πανίσχυρο επεξεργαστή που χαρίζει καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία, καθώς και με καινοτόμο σύστημα καμερών.

Τα iPhone 11 με οθόνη 6.1’’ Liquid Retina, διαθέτουν τον πιο ισχυρό επεξεργαστή smartphone επόμενης γενιάς A13 Bionic, νέο Dual Camera σύστημα: 12MP Wide Camera & 12MP Ultra Wide Camera, με λειτουργία νυχτερινής λήψης που ενεργοποιείται αυτόματα και με δυνατότητα για καταγραφή υψηλής ποιότητας Video, Selfie Camera: 12MP true depth, καθώς και Dolby Atmos σύστημα για απόλυτη εμπειρία ακρόασης. Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε 6 χρώματα: μωβ, πράσινο, κίτρινο, μαύρο, άσπρο και κόκκινο, με χωρητικότητες: 64GB, 128GB και 256GB.

Τα iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max με νέα οθόνη Super XDR Retina σε διαστάσεις 5.8’’ και 6.5’’ αντίστοιχα, διαθέτουν τον πιο αποδοτικό επεξεργαστή A13 Bionic με την ταχύτερη GPU στην αγορά, καινοτόμο τριπλό σύστημα καμερών: 12MP Wide Camera, 12MP Ultra Wide Camera & 12MP Telephoto Camera, με λειτουργία νυχτερινής λήψης που ενεργοποιείται αυτόματα και την ψηλότερη ποιότητα Video σε smartphone, καθώς και Dolby Atmos για απόλυτη εμπειρία ακρόασης. Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε 4 χρώματα: midnight green, space grey, silver και gold, με χωρητικότητες: 64GB, 256GB και 512GB.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Apple, παρουσιάστηκαν και οι επόμενες γενιές των iPad και Apple Watch.

Το iPad 7th Gen με οθόνη 10.2’’ Retina και iPadOS φέρνει νέες δυνατότητες multitasking, ενώ διαθέτει γρήγορο επεξεργαστή Α10 Fushion, υποστηρίζει Apple Pencil και έχει Smart connectors που είναι συμβατά με Smart Keyboard για μεγαλύτερη ευελιξία. Το νέο iPad έβδομης γενιάς θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις WiFi και 4G+, σε 4 χρώματα: silver, space gray και gold και χωρητικότητες: 32GB και 128GB.

Τα Apple Watch Series 5 έχουν οθόνη Retina always on, ενώ ταυτόχρονα η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει και τις 18 ώρες. Επιπλέον, διαθέτουν προηγμένα εργαλεία navigation με πυξίδα και παρέχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων έκτακτης ανάγκης σε περισσότερες από 150 χώρες.

Τα νέα iPhone θα προστεθούν στην μεγάλη 4G και 4G+ γκάμα συσκευών που διαθέτουν η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, παρέχοντας άμεση συνδεσιμότητα με αξεπέραστες ταχύτητες Mobile Internet. Επιπλέον, οι νέες συσκευές της Apple αναμένεται να ενδυναμώσουν την αγορά των Smartphones στην Ελλάδα. Το 1ο εξάμηνο του 2019, το 76% των συσκευών που διέθεσε η COSMOTE ήταν Smartphones.

Με τις νέες Apple συσκευές μπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet απίστευτα γρήγορα μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 99% και το 96% αντίστοιχα. Το δίκτυο COSMOTE 4G βραβεύτηκε και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως «Το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», στα Speedtest Awards του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile Internet.

Με τα νέα iPhone, οι συνδρομητές της COSMOTE θα μπορούν, επίσης, να πραγματοποιούν κλήσεις από το κινητό τους ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως είναι οι υπόγειοι χώροι, μέσω της υπηρεσίας WiFi Calling, αρκεί να είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi.

Δείτε τις επίσημες παρουσιάσεις των νέων συσκευών: iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και των iPad 7th Gen και Apple Watch Series 5.

Για περισσότερα stay tuned with COSMOTE.