Τα πιο επιτυχημένα events έχουν ελληνική υπογραφή

Τα πιο επιτυχημένα events έχουν ελληνική υπογραφή

Η Music Essentials μετατρέπει τα κοινωνικά και εταιρικά events σε μια μοναδική εμπειρία.

Το ταξίδι της εταιρίας παραγωγής «music essentials» μετρά αρκετά χρόνια πίσω, όταν ο ιθύνων νους, Ανδρέας Γιάννας, είχε επιλέξει πως η άρτια διοργάνωση εταιρικών και κοινωνικών events, στο κομμάτι της μουσικής και του φωτισμού, ήταν το όνειρό του.

Με χρόνια εξειδίκευση στο κομμάτι της μουσικής, ο ίδιος σύντομα εξέλιξε την ιδέα μιας παραγωγής, έχοντας περισσότερους «συμμάχους», όπως τον φωτισμό αλλά και κυρίως τον εξαιρετικό τεχνολογικό εξοπλισμό, για όλα τα παραπάνω.

Το αποτέλεσμα είναι bespoke luxury υπηρεσίες σε tailor made events, από μία νέα και καταρτισμένη ομάδα, που στόχο έχει τη δημιουργία μοναδικών στιγμών με προσοχή στις λεπτομέρειες.

Στο τομέα της μουσικής την υπογραφή βάζουν επαγγελματίες djs με γνώσεις σε κάθε μουσικό είδος, οι οποίες με την υπογραφή τους ξεσηκώνουν άπαντες on stage.

Για τους λάτρεις της live μουσικής, η music essentials ερευνά και ανακαλύπτει τη μπάντα ή και τον solo καλλιτέχνη, που επιθυμεί ο κάθε πελάτης και με τον ανάλογο εξοπλισμό «ντύνουν» μία μοναδική βραδιά. Αξίζει να αναφέρουμε πως κάθε χρόνο η εταιρία αποκτά νέα μηχανήματα ήχου για κάθε περίσταση, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια αλλά με τα μέγιστα αποτελέσματα και άριστη ακουστική.

Ο φωτισμός είναι επίσης καίριας σημασίας σε κάθε event. Εδώ η δημιουργικότητα και η φαντασία παίρνουν «σάρκα και οστά», σε συνδυασμό με την τεχνολογία, για τη δημιουργία μίας μαγικής ατμόσφαιρας. Οι LED λάμπες, τα φωτιστικά σώματα μπαταρίας καθώς και HD projections είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που προσδίδουν υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα.

Όλα τα παραπάνω υλοποιούνται από επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη υλοποίηση μοναδικών κατασκευών (φωτιζόμενα stages, tailored made πίστες χορού) που ονειρεύεται ο καθένας.

Κοινωνικά και εταιρικά events λοιπόν που διακρίνονται για τη σωστή ισορροπία μεταξύ ιδιαίτερου μουσικού περιεχομένου, υψηλής ποιότητας ήχου και ορθής μελέτης του φωτισμού της εκδήλωσης σας, είναι τα χαρακτηριστικά της music essentials.