Τα predictive analytics και το μέλλον των οικονομικών επαγγελμάτων, στο webinar της Randstad

Τα predictive analytics και το μέλλον των οικονομικών επαγγελμάτων, στο webinar της Randstad
Στο Webinar της Randstad, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, θα παρουσιαστούν οι τάσεις στα predictive analytics.

Στο πλαίσιο της σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων για την ελληνική αγορά εργασίας, που έχει δημιουργήσει η Randstad, o παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού, διοργανώνει το webinar με τίτλο «personalization is salvation: finance jobs & predictive analytics». Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Randstad, η Εύα Στάμου, Business Area Manager, Finance & Medical Specialty, και η Ιωάννα Ματούλα, Senior Talent Acquisition Consultant, Finance & Accounting Specialty, με καλεσμένο τον Πάνο Μιχαλόπουλο, Founder & Managing Partner, WeMetrix, συζητούν για τα predictive analytics και το μέλλον των οικονομικών επαγγελμάτων.

Η γνώση και η πρόβλεψη της πορείας της αγοράς αποτελεί σήμερα βασικό ζητούμενο και η ανάπτυξη πολιτικών, με γνώμονα τη μελλοντική συμπεριφορά της αγοράς, δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις. Η ενεργειακή κρίση μεταβάλλει συνεχώς τα οικονομικά δεδομένα των τιμών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αστάθειας, με την αγορά να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και οι επαγγελματίες στο χώρο των οικονομικών αποκτούν νέες δεξιότητες, έτσι ώστε να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν πολιτικές προσαρμοζόμενες στη σημερινή πραγματικότητα.

Στο Webinar της Randstad, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. και θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, θα παρουσιαστούν οι τάσεις στα predictive analytics, η επίδραση της ενεργειακής κρίσης στην αγορά, ενώ θα αναλυθούν οι νέες, επίκαιρες δεξιότητες για τους επαγγελματίες στο χώρο των οικονομικών.

Το webinar απευθύνεται σε:

  • Γενικούς Διευθυντές & διευθυντικά στελέχη
  • HR Managers και στελέχη
  • Μέλη της διοικητής ομάδας των εταιρειών
  • Marketing & Communications Managers & στελέχη τμημάτων επικοινωνίας & marketing
  • Εργαζόμενους που θέλουν να είναι πάντα ενήμεροι για τις εξελίξεις στον κόσμο της εργασίας.

Μπορείτε να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας, πατώντας εδώ.