Τα σκισμένα από λιοντάρια jeans που… ξεπούλησαν!

Τα σκισμένα από λιοντάρια jeans που… ξεπούλησαν!

Η τιμή του παντελονιού μπορεί να έφτασε τα 1.500 δολάρια, αλλά ήταν για καλό σκοπό.

Ας θυμηθούμε την ιστορία των jeans. Ένα από τα πιο ανατρεπτικά κομμάτια στην ιστορία της μόδας, σύμβολο της punk σκηνής ενσωματώνεται στη βιομηχανία της μόδας και αρχίζει να πουλάει σαν «τρελό».

Τα χρόνια περνάνε και η μόδα αλλάζει. Από τις μεγάλες καμπάνες, στα ψηλοκάβαλα, από εκεί στα στενά για να καταλήξουμε στα σκισμένα. Όσο πιο σκισμένο, τόσο πιο μοντέρνο.

Μια φιλοζωική ομάδα στην Ιαπωνία κατάφερε να μαζέψει 3.500 δολάρια πουλώντας 3 ζευγάρια jeans, τα οποία είχαν σκιστεί από λιοντάρια και τίγρεις.

Η ομάδα Mineko Club, «σχεδίασε» τα Zoo Jeans ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την WWF και τον τοπικό ζωολογικό κήπο Kamine στην πόλη Hitachi.

Οι εθελοντές έριξαν τα υφάσματα στα ζώα το οποία όρμησαν πάνω τους, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που τα μηχανήματα οίκων μόδας προσπαθούν καιρό μέχρι να το πετύχουν.

Τα παντελόνια πουλήθηκαν στην ιστοσελίδα του Yahoo! και η προσφορά ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ τη μεγαλύτερη ζήτηση είχε το σκισμένο τζην από λιοντάρι – η τιμή του οποίου έφτασε τα 1.500 δολάρια.

Η WWF από τη σειρά της επιβεβαίωσε τη δωρεά, αλλά διαφώνησε με την «τεχνική».

Διαβάστε ακόμα:

Τα ρούχα που αγαπούν την Ελλάδα

Παντελόνι ετών… 3.000