Ταξιδέψτε στη νέα ταινία του Bond με την Travelplanet24!

Ταξιδέψτε στη νέα ταινία του Bond με την Travelplanet24!

H εταιρεία παρουσιάζει τα μέρη που «πάτησε» ο James Bond και προτείνει οικονομικές πτήσεις για να τα επισκεφθείτε.

H αντίστροφη μέτρηση για την προβολή της νέας ταινίας του James Bond, «Spectre», έχει ήδη ξεκινήσει. Η εικοστή τέταρτη ταινία, με τον πράκτορα 007, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα, στο Λονδίνο, στις 26 Οκτωβρίου.

Αγώνες ταχύτητας στη Ρώμη

Για πρώτη φορά ο James Bond ταξιδεύει στην ιταλική πρωτεύουσα,  με φαντασμαγορικά γυρίσματα στα αξιοθέατα της Ρώμης και στο Βατικανό, με καταδιώξεις αυτοκινήτων υψηλής ταχύτητας. Οι θεατές του Bond, που αγαπούν την Ιταλία, θα αναγνωρίσουν σίγουρα την διάσημη λεωφόρο Corso Vittorio Emanuele II, η οποία διασχίζει την Ρώμη, και ονομάστηκε από τον Vittorio Emanuele II, το πρώτο βασιλιά της Ιταλίας.

Για αυτούς που θα εμπνευστούν μέσω της ταινίας, και θέλουν να ταξιδέψουν στην Ρώμη, η Travelplanet24 προτείνει να πραγματοποιήσουν μια σύντομη απόδραση, τον Νοέμβριο. Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, με αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας ξεκινούν από 50€.

Απογευματινό τσάι με τον κύριο Bond

Το «Spectre», η νέα ταινία του βρετανού μυστικού πράκτορα 007,  δεν θα μπορούσε μα μην περιλαμβάνει γυρίσματα στην Αγγλία, με τον αριθμό των περιοχών όπου συμμετείχαν στην κινηματογράφηση να είναι εντυπωσιακός. Το Westminster Bridge και το Big Ben είναι μερικά μόνο από τα αναγνωρίσιμα σημεία του Λονδίνου, τα οποία θα εμφανιστούν και πάλι στην ταινία.

Όσοι θα ήθελαν να επισκεφθούν την πατρίδα του 007, αλλά δεν θέλουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα, στην σελίδα της Travelplanet24 θα βρουν πτήσεις για Λονδίνο από 73€. Εκτός από τις τοποθεσίες των γυρισμάτων του «Spectre», μπορεί κανείς να επισκεφτεί το Μουσείο Κινηματογράφου του Λονδίνου, όπου θα βρει τη μεγαλύτερη επίσημη συλλογή από πρωτότυπα οχήματα του James Bond. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, το μουσείο θα παραμείνει αφιερωμένο στην “Bond in Motion” έκθεση, μέχρι νεωτέρας.

Ηλιοβασίλεμα στο Μαρόκο

Οι ταινίες του James Bond είναι γνωστές για τα γυρίσματα τους σε εξωτικές τοποθεσίες, με σκηνές δράσης που εκτυλίσσονται σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, από την Τζαμάικα (Dr No) ως την Σανγκάη (Skyfall). Παρομοίως το «Spectre» ταξίδεψε και εκτός Ευρώπης. Μία από τις τοποθεσίες των γυρισμάτων ήταν το Μαρόκο στην Σαχάρα, όπου τα γυρίσματα ήταν τέτοιου μεγέθους, που χρειάστηκαν τέσσερις μήνες προετοιμασίας.

Για όσους γοητευτούν από τις εντυπωσιακές σκηνές στο Μαρόκο και ονειρεύονται ένα σύντομο διάλλειμα από το χειμώνα, πρέπει να ξεκινήσουν την οργάνωση των διακοπών τους σύντομα, για να έχουν την ευκαιρία να κλείσουν τα εισιτήρια τους σε χαμηλές τιμές. Η Πρωτοχρονιά στην Καζαμπλάνκα είναι μια και καλή ιδέα …. Μπορεί κανείς να βρει πτήσεις από Αθήνα με 411€.

Σκηνές που κόβουν την ανάσα στην Αυστρία

Μια από τις χώρες που επισκέφτηκε περισσότερο το επιτελείο της κινηματογραφικής ταινίας «Spectre», ήταν η Αυστρία. Η κινηματογράφηση έγινε, ως επί το πλείστων, τον Ιανουάριο του 2015. Η Αυστρία, η οποία είναι δημοφιλής για το χιονοδρομικά της κέντρα, είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για να επισκεφθεί κανείς το χειμώνα. Στο Obertillach, το συνεργείο τράβηξε σκηνές που κόβουν την ανάσα με αεροσκάφη και φαντασμαγορικές εκρήξεις. Στο Kartitsch, το οποίο περιβάλλεται, βόρεια από τους Δολομίτες και νότια από τις Άλπεις, γυρίστηκαν επίσης σκηνές με αεροπλάνο. Αναμφισβήτητα ο απόλυτος Χριστουγεννιάτικος προορισμός, με οικονομικές πτήσεις από Αθήνα από 234€.

*Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται σε αναζητήσεις που έγιναν στην ιστοσελίδα της Travelplanet24 για την ταξιδιωτική περίοδο 1/11/2015-3/01/2016.