Τέλος στο «όνειρο» του Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ

Τέλος στο «όνειρο» του Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ

Οι Βραζιλιάνοι θα αγωνιστούν στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γερμανία χωρίς το «αστέρι» της ομάδας τους που υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Οι χιλιάδες Βραζιλιάνοι θεατές στο γήπεδο της Φορταλέζα όπου διεξαγόταν ο αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Βραζιλίας και της Κολοβίας, «πάγωσαν» μόλις είδαν το «αστέρι» της ομάδας τους να πέφτει σφαδάζοντας στο έδαφος και στη συνέχεια να απομακρύνεται κλαίγοντας με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Βραζιλία κέρδισε μεν την Κολομβία με σκορ 2-0, ωστόσο στον ημιτελικό του Μουντιάλ κόντρα στη Γερμανία θα παραταχθεί χωρίς τον 22χρονο Νεϊμάρ, ο οποίος θα χάσει τα υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Όπως μετέδωσε το βραζιλιάνικο αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο SporTV επικαλούμενο δηλώσεις του γιατρού της ποδοσφαιρικής εθνικής ομάδας της Βραζιλίας ανέφερε ότι ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στον νικηφόρο αγώνα με την Κολομβία είναι πολύ σοβαρός, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου οδηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής.

1/3

Σύμφωνα με τον γιατρό Ροντρίγκο Λασμά, ο Νεϊμάρ έχει υποστεί κάταγμα σπονδύλου. «Δεν είναι σοβαρό, υπό την έννοια ότι δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, αλλά θα πρέπει να μείνει ακίνητος για να ανακάμψει», είπε ο γιατρός. «Δυστυχώς, δεν πρόκειται να παίξει», ανέφερε επίσης ο Λασμάρ προσθέτοντας ότι όπως αναμένεται ο Νεϊμάρ θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να ανακάμψει πλήρως ο ποδοσφαιριστής.

Η Βραζιλία θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τα «πάντσερ» χωρίς τον Νεϊμάρ που είχε καταφέρει να σκοράρει 4 γκολ σε 5 παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη:

Από το ψηλό βάθρο στα αθλητικά… «Τάρταρα»

Μια διαφορετική συμφωνία για τον Νεϊμάρ

Οι… «παράξενοι» του Μουντιάλ

Τα αεροπλάνα του Μουντιάλ

Τα δέκα «αγαπημένα» ποδοσφαιρικά αστέρια των χορηγών