Τερμάτισε την… καριέρα του ως DJ ο επικεφαλής της Goldman Sachs μετά τις επικρίσεις

Τερμάτισε την… καριέρα του ως DJ ο επικεφαλής της Goldman Sachs μετά τις επικρίσεις
epa06894868 (FILE) - A file photograph showing US Lloyd Blankfein, CEO of global investment bank Goldman Sachs, participating in a plenary session during the Annual Meeting of the World Economic Forum, WEF, in Davos, Switzerland, 24 January 2008 (re-issued 17 July 2018). Reports state Lloyd Blankfein on 17 July 2018 announced he would resign as CEO of Goldman Sachs but stays on until September 2018 when David Solomon takes over the post. Blankfein further is to remain as chairman until the end of 2018. EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE *** Local Caption *** 02014382 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Περιορίζει το χόμπι του ο Ντέιβιντ Σόλομον.

Το “αφεντικό” της Goldman Sachs τερμάτισε την καριέρα του ως DJ, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα παίζει πλέον σε high-profile εκδηλώσεις.

Ο Ντέιβιντ Σόλομον, ο οποίος είναι γνωστό ότι… εκτελεί χρέη disk jockey τα τελευταία χρόνια με το ψευδώνυμο DJ D-Sol, περιόρισε το χόμπι του μετά από καταιγισμό επικρίσεων.

Αυτό συμβαίνει αφότου έπαιξε πέρυσι στο Lollapalooza, το τετραήμερο μουσικό φεστιβάλ στο Σικάγο, μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Metallica, η Dua Lipa και οι Green Day.

Οι επικριτές της παράλληλης ενασχόλησής του έχουν υποστηρίξει ότι του αποσπά την προσοχή από την καθημερινή του εργασία, η οποία είναι να διευθύνει την πιο διάσημη τράπεζα της Wall Street.

Έχει επίσης δημιουργήσει ανησυχία στο διοικητικό συμβούλιο της Goldman, με ορισμένα μέλη να προβληματίζονται από την εμφάνιση του Σόλομον το 2019 στο Tomorrowland, ένα βελγικό μουσικό φεστιβάλ γνωστό για τη διακίνηση ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναγκάστηκε επίσης να ζητήσει συγγνώμη μετά την εμφάνισή του σε φιλανθρωπική συναυλία στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης με τους The Chainsmokers στο αποκορύφωμα της πανδημίας.

Εκπρόσωπος της Goldman Sachs δήλωσε στους Financial Times: “Αυτό δεν είναι είδηση. Ο Ντέιβιντ δεν έχει κάνει δημόσια τον DJ σε εκδήλωση εδώ και πάνω από ένα χρόνο, κάτι που έχουμε επιβεβαιώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Η μουσική δεν αποσπούσε την προσοχή του από τη δουλειά. Η προσοχή των μέσων ενημέρωσης έγινε περισπασμός“.

Ο Σόλομον αντιμετώπισε ταραχώδεις μήνες, με την Goldman να πλήττεται από μια σειρά παραιτήσεων υψηλού προφίλ και αναφορών στα μέσα ενημέρωσης που αμφισβητούσαν τη διοίκησή του στην τράπεζα.

Σημειώνεται ότι τα κέρδη της Goldman μειώνονται επίσης εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, ενώ η τιμή της μετοχής της τράπεζας έχει μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές της από τότε που ο κ. Σόλομον ανέλαβε τη διοίκηση το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: