Τέσσερις νέες Android εφαρμογές για tablet

Τέσσερις νέες Android εφαρμογές για tablet

Καινούργια χρηστικά app, που θα κάνουν πιο απλή τη ζωή σας.

Τέσσερις καινούργιες εφαρμογές για Android και tablets παρουσιάζει το εξειδικευμένο site mashable, που μπορούν να λύσουν τα χέρια των χρηστών.

Ας τις δούμε.

Contacts+
Η εφαρμογή Contacts+ είναι η λύση για να μην μπερδεύεστε με τους πολλαπλούς λογαριασμούς, που «τρέχουν» οι χρήστες, που απαρτίζουν τη λίστα επαφών σας. Το συγκεκριμένο app τακτοποιεί τα δεδομένα σας, συνδέοντας τα άτομα της λίστας επαφών, με τα κοινωνικά δίκτυα και τα δίκτυα επικοινωνίας.

Το Contacts+ συγχρονίζει το προφίλ δεδομένων των επαφών σας, με τις πληροφορίες σχετικά με αυτές, ώστε, μεταξύ άλλων, να μπορείτε με απλούστερο τρόπο να στείλετε ένα μήνυμα, μέσω μίας από τις πολλές πλατφόρμες.  Στο νέο αυτό app, υπάρχουν πολύ πιο εξελιγμένες επιλογές παραμετροποίησης, συγκριτικά με αυτές της εφαρμογής που κυκλοφορεί μέχρι τώρα στην αγορά, ενώ διαθέτει εξελιγμένη εμφάνιση για τις φωτογραφίες προφίλ.

Διαβάστε ακόμη: Οι καλύτερες νέες εφαρμογές για Android

Talon για το Twitter
Το Talon είναι ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο Twitter app, φτιαγμένο για χρήστες, οι οποίοι ψάχνουν για κάτι περισσότερο από αυτό που περιέχουν οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Με την εφαρμογή αυτή, ο χρήστης μπορεί να δει εικόνες και link από το διαδίκτυο, ενώ έχει πολλαπλές επιλογές για layout.

Ακόμη, κάποιος μπορεί να δει από ποιον χρήστη προέρχεται κάθε tweet, ενώ είναι δυνατός ο διαχωρισμός των παραθύρων συζήτησης μίας συγκεκριμένης ανάρτησης, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την αλληλεπίδραση του αποστολέα με άλλους χρήστες.

Level Money
Το Level Money είναι ένα νέο εργαλείο που συνδέεται σε τραπεζικούς λογαριασμούς, καθιστώντας εφικτή την πρόσβαση σε οικονομικά δεδομένα. Παρέχει, επίσης πολλά widgets, ώστε να μπορεί ο χρήστης να λάβει τις παραπάνω πληροφορίες με μια ματιά, από την αρχική οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει το app.

Ελλάδα: Πουλήθηκαν 100.000 tablets σε ένα μόνο μήνα!

Issuu
Το Issuu, που μοιάζει αρκετά με το Flipboard, είναι μια εφαρμογή που ευελπιστεί να συμβάλλει στον εκδημοκρατισμό των εκδόσεων, με στόχο τη δημιουργία περιοδικών με χαμηλό κόστος έναρξης και μηναίο κόστος. Η εταιρεία περιλαμβάνει 30 εκατομμύρια τίτλους περιοδικών και καταλόγους στο Android app της.