Τετάρτη με οίνο στο Aleria

Τετάρτη με οίνο στο Aleria

Kαλοκαιρινή διάθεση, υπέροχα ελληνικά κρασιά και μοναδικές γεύσεις.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το εστιατόριο Aleria φοράει την πιο καλοκαιρινή του διάθεση και μας καλεί στο Μεταξουργείο για τις γνωστές του θεματικές οινικές βραδιές συνοδεία τοπικής κουζίνας.

Αυτήν την Τετάρτη λοιπόν,  Wine Wednesday όπως είναι γνωστή, απολαμβάνουμε επιλεγμένα αξιόλογα ελληνικά κρασιά, συνδυασμένα με γεύσεις από την αντίστοιχη τοπική κουζίνα, που δημιουργεί, μοναδικά, ο chef Γκίκας Ξενάκης.

Κάτι το Μεταξουργείο, κάτι η ατμοσφαιρική αυλή του Aleria, κάτι οι υπέροχες ελληνικές γεύσεις και το εκλεκτό κρασί που ρέει άφθονο… Ο επισκέπτης, τελικά, αποκομίζει μια εξαιρετική εμπειρία. Θεματικό μενού με εμπνευσμένα πιάτα από την περιοχή κάθε οινοποιείου σε αρμονία με τα κρασιά που θα προσφέρονται την κάθε βραδιά.

Η αγαπημένη «ένοχη» απόλαυση όσων μένουν στην Αθήνα!

1/3

 

Ανάμεσα στους οινοποιούς που φιλοξενούνται στις Wine Wednesdays του Aleria και οι: Ντούγκος, Μέγα Σπήλαιο, Κτήμα Γαία, Κτήμα Λυραράκη, Οινογένεσις, Ζαφειράκης, Παλυβός, Costa Lazaridis.

Θεωρούμε πως το Aleria αποτελεί μια σπουδαία επιλογή για την Τετάρτη αυτή, που θα είναι και η τελευταία των φετινών Wine Wednesdays.

Το μενού που περιλαμβάνει τέσσερα ποτήρια κρασί από τον προσκεκλημένο οινοποιό και τέσσερα πιάτα, είναι στα 35 ευρώ το άτομο.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Aleria.