Tετραπλή βράβευση της ΑΒ Βασιλόπουλος

Tετραπλή βράβευση της ΑΒ Βασιλόπουλος

Διάκριση για την εταιρεία απέφεραν οι επιδόσεις της στους τομείς της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της ψηφιακής επικοινωνίας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε μία σειρά διακρίσεων στα βραβεία σελφ σέρβις Excellence Awards 2014, όπου παρουσιάζονται οι πρωτοβουλίες, καθώς και οι άριστες επιχειρηματικές δραστηριότητες και πρακτικές που εφαρμόζουν οι εταιρείες του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 15 Ιουλίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε τρία βραβεία στις κατηγορίες «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Περιβάλλον», «Αξιοποίηση Κινητών Εφαρμογών» και «Στρατηγική Social Media».

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR)-Περιβάλλον», η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε το βραβείο «Άριστης Επίδοσης» για την εφαρμογή του προγράμματος «Βελτίωση Βιωσιμότητας Αλιευτικού Στόλου» που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013, σε συνεργασία με την WWF.

Αλεξία Μαχαίρα, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας
Αλεξία Μαχαίρα, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας
Αλεξία Μαχαίρα, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας

Αναγνωρίστηκε επίσης η «Εξαιρετική Επίδοσή» της στην κατηγορία «Στρατηγική Social Media». Η εταιρεία ξεχώρισε για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου πλάνου ψηφιακής επικοινωνίας, με το οποίο πέτυχε εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των φίλων της στο facebook.

Μια ακόμα διάκριση ήρθε στην κατηγορία «Αξιοποίηση Κινητών Εφαρμογών», με το βραβείο για την ανάπτυξη και υλοποίηση της εφαρμογής ΑΒ για κινητά τηλέφωνα (iOS και Android), ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να οργανώνουν εύκολα, γρήγορα, ευχάριστα και χωρίς πολύ κόπο τις αγορές τους.

Ξεχωριστή στιγμή για την ΑΒ ήταν η τιμητική βράβευση του κ. Γιώργου Κατσιφώλη, διευθυντή καταστήματος ΑΒ Καλαμάτα 3, για τη διάκρισή του στο διεθνή διαγωνισμό «FMI», σε αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας του!

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΒ Βασιλόπουλος βγήκε πιο ισχυρή από την κρίση

Τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας