Θα γίνει ο Κόμπι Μπράιαντ το νέο logo του NBA;

Θα γίνει ο Κόμπι Μπράιαντ το νέο logo του NBA;
epa06280011 US former basketball player Kobe Bryant speaks during the 'Mamba Talk' event organized at Jean Jaures sports hall in Paris, France, 21 October 2017. After its refurbishment, Jean Jaures sports hall will be a dedicated place for Basketball in Paris. EPA/YOAN VALAT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τη στιγμή που ο πλανήτης θρηνεί για τον άδικο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, κάποιοι φίλαθλοι δεν μένουν στο πένθος και έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω

Τη στιγμή που τα δάκρυα για τον άδικο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ δεν έχουν στεγνώσει, κάποιοι φίλαθλοι δεν μένουν στο πένθος και έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι, συλλέγουν υπογραφές ώστε να αλλάξει το logo του ΝΒΑ. Μέσα από γνωστή ιστοσελίδα συλλογής υπογραφών, ζητούν η μορφή του παίκτη στο γνωστό σήμα, να αντικατασταθεί από τη μορφή του Κόμπι Μπράιαντ ως φόρος τιμής στον μεγάλο μπασκετμπολίστα που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συλλογή υπογραφών πάει εξαιρετικά, αφού από τις 200 χιλιάδες που στοχεύει, ξεπέρασε σε μόλις 15 ώρες τις 170 χιλιάδες.

Μάλιστα στο Twitter, δεν είναι λίγοι εκείνοι που «πείραξαν» το logo, βάζοντας από μόνοι τους τη μορφή του θρυλικού Μπράιαντ.

Ποιος παίκτης βρίσκεται στο logo του NBA

Η φιγούρα που κοσμεί αυτή τη στιγμή το logo του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανήκει στον επίσης θρύλο των Lakers, Τζέρι Γουέστ, τον οποίο ο Κόμπι είχε χαρακτηρίσει «πρότυπό» του.