Το Airbnb ψάχνει τέσσερις τυχερούς για να τους στείλει στην Ιταλία για τρεις μήνες

Το Airbnb ψάχνει τέσσερις τυχερούς για να τους στείλει στην Ιταλία για τρεις μήνες

Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε το μεγάλο έπαθλο.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και γνώσεις, η Airbnb σας δίνει τη λύση. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα πραγματοποιεί διαγωνισμό, από τον οποίο θα αναδειχθούν τέσσερις τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ιταλία και να περάσουν εκεί τρεις μήνες.

Η εταιρεία αναζητά 4 άτομα που θα είναι ενθουσιασμένοι για τη δουλειά και έτοιμοι για την περιπέτεια. Οι υποψήφιοι θα γίνουν προσωρινοί κάτοικοι του χωριού και θα δουλέψουν και ως εθελοντές σε μια τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση με την ονομασία «Wonder Grottole» που αποσκοπεί στην αναζωογόνηση του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Θα μάθουν επίσης ιταλικά, πώς να φτιάχνουν ζυμαρικά, πώς να καλλιεργούν τοπικά προϊόντα, την τέχνη της μελισσοκομίας και θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση του ιστορικού κέντρου του χωριού- που χρονολογείται από τον δέκατο αιώνα. Και φυσικά με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το χωριό Γκροτάλιε είναι ένα μικρό χωριό με μόνο 300 κατοίκους και περισσότερα από 600 άδεια σπίτια. Κινδυνεύει ωστόσο να εξαφανιστεί, οπότε η Airbnb και το «Wonder Grottole» πήραν την απόφαση να ενισχύσουν την ζωή στον τόπο.

Η ομάδα που θα επιλεχθεί μέσω του διαγωνισμού θα παραμείνει στο χωριό από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους πριν τις 17 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα. Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά αλλά και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Airbnb εδώ.

Φωτογραφίες: Airbnb