«Θα στηρίξω την Όλγα Γεροβασίλη» δήλωσε στο Συνέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Φλαμπουράρης

«Θα στηρίξω την Όλγα Γεροβασίλη» δήλωσε στο Συνέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Φλαμπουράρης
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης απευθύνεται στους συνέδρους του κόμματος, κατά τη διάρκεια της τέταρτης μέρας των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, που πραγματοποιείται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διεξάγεται από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Tae Kwon Do, με κεντρικό σύνθημα «Προοδευτική Αντεπίθεση Τώρα». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα πρώτα στρατόπεδα άρχισαν να σχηματίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Αλέξη Τσίπρα και συνομιλητής του πρώην πρωθυπουργού, όπου και δήλωσε τη στήριξή του στην Όλγα Γεροβασίλη.

«Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι», ανέφερε ο κ. Φλαμπουράρης. «Για το δίκιο όλοι μαζί θα παλέψουμε. Αυτό δεν θέλω να ξεχαστεί ποτέ και από κανέναν και καμία. Είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι», συμπλήρωσε, κάνοντας πολλές επικλήσεις στην πολιτική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα.

«Αν γίνουν εκλογές με τις αναγκαίες καταστατικές, δημορκατικές διαδικασίες, εγώ, όπως ήδη γνωρίζετε, θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσα μου, Όλγα Γεροβασίλη, γιατί πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη. Και τα δύο αυτά τα έχει η Ολγα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: