Κασσελάκης: Καλωσορίζω την Ολγα Γεροβασίλη, προτείνω εκλογές υβριδικά στις 10 Μαρτίου

Κασσελάκης: Καλωσορίζω την Ολγα Γεροβασίλη, προτείνω εκλογές υβριδικά στις 10 Μαρτίου
«Για να μπορέσει να κερδίσει η αλήθεια μας απέναντι στον Μητσοτάκη, πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου».

«Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής σε έναν όμορφο αγώνα για να μπορέσει το κόμμα μας να αγαπήσει τα μέλη του έμπρακτα» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης μόλις κατέβηκε από το βήμα του συνεδρίου η Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας. Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών, εφόσον κερδίσω θα καλέσω την αντιπρόεδρο της βουλής να δουλέψουμε συλλογικά για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ για να φέρουμε τις καταστατικές αλλαγές σε πέρας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος χειροκροτήθηκε μόλις πήρε το λόγο, μετά την Όλγα Γεροβασίλη.

«Να ξέρουν όλοι, ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει και για να μπορέσει να κερδίσει η αλήθεια μας απέναντι στον Μητσοτάκη, πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει» πρόσθεσε πριν κατέβει από το βήμα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Γεροβασίλη: Θα είναι υποψήφια απέναντι στον Κασσελάκη – «Ρόλος του προέδρου να ενώνει, όχι να απειλεί»

Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί