Θέλετε αναφορά παράδοσης για email; Δείτε το Sidekick

Θέλετε αναφορά παράδοσης για email; Δείτε το Sidekick

Δείτε ποιος άνοιξε το μήνυμά σας και στείλτε προγραμματισμένα αυτόματα email οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

«Δεν είχα πρόσβαση στα email μου για ώρες, μόλις τώρα είδα το μήνυμά σου». Πόσες φορές έχετε ακούσει αυτή τη φράση από κάποιον συνεργάτη ή πελάτη σας; Πόσες φορές αναρωτηθήκατε αν η μη απάντηση στα μηνύματά σας οφείλεται σε αντικειμενική αδυναμία ή κανονική αδιαφορία;

Το Sidekick έρχεται να δώσει απαντήσεις. Πρόκειται για έναν πανίσχυρο email tracker ο οποίος σας ενημερώνει άμεσα τη στιγμή που κάποιος από τους παραλήπτες άνοιξε και διάβασε το μήνυμά σας. Αν το email περιέχει και link, σας ενημερώνει αν το link πατήθηκε. Και δημιουργεί και ένα log στο οποίο οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να ανατρέξετε για να δείτε ποιος άνοιξε τι και πότε.

Το Sidekick είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τους επαγγελματίες του marketing που μέρος της δουλειάς τους είναι η μαζική αποστολή email. Το πρόγραμμα παρέχει πίνακες και διαγράμματα και στατιστικά, όπου φαίνεται το ποσοστό των μηνυμάτων που διαβάστηκαν, σε σχέση με αυτά που κατέληξαν στον κάλαθο.

Όμως το Sidekick δεν είναι όπλο μόνο στα χέρια του προϊσταμένου που ελέγχει τους συνεργάτες του, είναι και όπλο των υπαλλήλων που θέλουν να δείξουν πως είναι στις επάλξεις ενώ λείπουν, διασκεδάζουν ή κοιμούνται. Σκεφτείτε πόσο θα εντυπωσιαστεί το αφεντικό όταν λάβει το report σας ή μια ερώτηση με ώρα αποστολής 06:30 π.μ. ή αν ακούσει το notification εισερχόμενου στις 11 το βράδυ με κάτι που σας ζήτησε το πρωί και εσείς το ετοιμάσατε σε μισή ώρα, αλλά δεν θέλετε να καταλάβει ότι το ετοιμάσατε τόσο νωρίς.

Τέλος, το πρόγραμμα αναζητά με βάση το όνομα και το email της επαφής σας, δημόσια στοιχεία για το συγκεκριμένο πρόσωπο όπως το ίδιο τα έχει μοιραστεί σε Facebook, LinkedIn, Twitter και Google προσφέροντάς σας μια πλήρη εικόνα του.

Το πρόγραμμα συνεργάζεται με τους περισσότερους email clients (Gmail, Outlook κ.ά) και είναι διαθέσιμο για PC, Mac OSX, Android και iOS.