Θέλετε ένα τριήμερο στην Ευρώπη; Δείτε δημοφιλείς και οικονομικούς προορισμούς

Θέλετε ένα τριήμερο στην Ευρώπη; Δείτε δημοφιλείς και οικονομικούς προορισμούς

Ταξιδέψτε στην καρδιά του χειμώνα με την airtickets.gr.

Περισσότεροι από 3.800 ταξιδιώτες έκλεισαν τα αεροπορικά τους εισιτήρια με την  airtickets.gr®, για ολιγοήμερες αποδράσεις, την περίοδο του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου. Κορυφαία προτίμηση των Ελλήνων αναδείχθηκε το Λονδίνο ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Ρώμη, η Κωνσταντινούπολη, το Μιλάνο και το Παρίσι.

Οι χειμερινές αποδράσεις στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις είναι η νέα ταξιδιωτική τάση και η διάρκεια διαμονής των ταξιδιωτών, κυμαίνεται κατά μέσο όρο στις 5 ημέρες.

Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν οικονομικά,  μπορούν συνδυάσουν αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο από την airtickets.gr®,  και να ωφεληθούν μέχρι και με 30% έκπτωση, με τις τιμές για τους 5 δημοφιλέστερους προορισμούς να ξεκινούν από 110€.

Συγκεκριμένα,  ο ταξιδιώτης μπορεί να οργανώσει το ταξίδι του στο Λονδίνο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου από 211€ το άτομο. Επίσης, στην Ρώμη, η τιμή για  αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο, τον Φεβρουάριο, ξεκινάει από 110€ το άτομο, στην Κωνσταντινούπολη από 122€ το άτομο, στο Μιλάνο από 173€ , ενώ για τους πιο ρομαντικούς, μια απόδραση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο Παρίσι, μπορεί να κοστίσει από 235€.

Για τα χειμερινά τους ταξίδια, οι Έλληνες επιλέγουν να πετάξουν με την Aegean airlines, ενώ 3 στους 10 πραγματοποίησαν την κράτηση τους μέσα από το mobile site και την εφαρμογή της airtickets.gr® για iOS και android συσκευές.

*Τα στοιχεία συλλέχθηκαν από την airtickets.gr® και αφορούν εισιτήρια που κλείστηκαν μέχρι τις 15.01.2016 για την ταξιδιωτική περίοδο 1.01.2016-29.02.2016.