Θέλετε να δουλέψετε ως αεροσυνοδός; Το Netflix μπορεί να σας προσλάβει με 385.000 δολάρια το χρόνο

Θέλετε να δουλέψετε ως αεροσυνοδός; Το Netflix μπορεί να σας προσλάβει με 385.000 δολάρια το χρόνο
(FILES) In this file ilustration photo taken on March 31, 2020 a computer and a mobile phone screen display the Netflix logo in Arlington, Virginia. - Netflix on March 3, 2021 added a "Fast Laughs" feature to its iPhone app, serving up comic clips in rapid fire, in a move taking on the popular video app TikTok. (Photo by Olivier DOULIERY / AFP) Photo: AFP
Ο γίγαντας του streaming είχε περικόψει εκατοντάδες θέσεις εργασίας μόλις πριν από 7 μήνες.

Παρά την περικοπή εκατοντάδων θέσεων εργασίας μόλις πέρυσι, το Netflix αναζητά να προσλάβει μια αεροσυνοδό για να εργαστεί στο ιδιωτικό τζετ της εταιρείας με πιθανό ετήσιο μισθό πάνω από 250.000 δολάρια.

Ο γίγαντας του streaming έχασε 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές το πρώτο εξάμηνο του 2022 και περιέκοψε πάνω από 300 θέσεις εργασίας σε έναν γύρο απολύσεων τον Ιούνιο. Έκτοτε, ωστόσο, είχε μια σημαντική ανάκαμψη και αναπτύσσεται και πάλι, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού του προσωπικού.

Η θέση δίπλα σε ένα “dream crew” προσφέρει μισθό που μπορεί ενδεχομένως να φτάσει μέχρι και τα 385.000 δολάρια, σύμφωνα με την αγγελία εργασίας, και έχει έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, μόλις 15 λεπτά μακριά από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Λος Γκάτος.

Το Netflix τονίζει στην περιγραφή ότι ο ιδανικός υποψήφιος ή υποψήφια θα είναι σε θέση να λειτουργεί με «διακριτικότητα» λόγω της φύσης των συζητήσεων που διεξάγονται από τα άτομα που μπορεί να πετούν με το business jet – τα κορυφαία στελέχη, οι οικογένειές τους και οι καλεσμένοι τους είναι όλοι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιπλέον, ο ή η αεροσυνοδός θα πρέπει «να ενστερνιστεί την κουλτούρα μας, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στη λειτουργία με ελευθερία και υπευθυνότητα, με ανεξαρτησία και μεγάλη αυτο-παρακίνηση».

Το άτομο, το οποίο ιεραρχικά θα αναφέρεται σε έναν Flight Attendant Manager, θα πρέπει επίσης «να συντηρεί και να φροντίζει» μια αποθήκη, να διεκπεραιώνει καθήκοντα μόνος του σε ένα Super Midsize τζετ και να προσφέρει υποστήριξη σε ένα Gulfstream G550 τζετ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμφωνήσουν σε πλήρη έλεγχο του υπόβαθρού τους, να πετάνε σε διεθνείς και εγχώριες πτήσεις και να εργάζονται σε αργίες και Σαββατοκύριακα.

Όσον αφορά την αμοιβή, οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν το ανώτερο άκρο του μισθολογικού εύρους που ξεκινά από τα 60.000 δολάρια, με την αγγελία να σημειώνει ότι θα ληφθούν υπόψη η εμπειρία, η τρέχουσα εργασία, οι δεξιότητες και η τοποθεσία. Επί του παρόντος, οι αεροσυνοδοί της Delta Air Lines κερδίζουν περίπου 54.000 δολάρια ετησίως σύμφωνα με την Glassdoor.

Το Netflix ανακάμπτει

Πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν διάφορα νέα σχέδια ανάπτυξης με στόχο να διασφαλιστεί ότι η πτώση του Netflix το 2022 ήταν απλώς μια παροδική εξέλιξη.

Τον Δεκέμβριο, η εταιρεία κέρδισε ένα συμβόλαιο για την κατασκευή μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής σε μια πρώην στρατιωτική βάση στο Jersey Shore, η οποία θα κοστίσει περισσότερα από 900 εκατομμύρια δολάρια και θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, αν και δεν θα απαιτήσει χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Βραχυπρόθεσμα, η εταιρεία έχει βάλει στο στόχαστρό της τη Νότια Κορέα, με σχέδια για το λανσάρισμα 34 νέων τηλεοπτικών σειρών και λοιπού περιεχομένου από τη χώρα, αριθμός υπερδιπλάσιος σε σχέση με το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: Fortune.com