Θέλει την κεντρική διαχείριση της Super League η Cosmote TV

Θέλει την κεντρική διαχείριση της Super League η Cosmote TV

Έγινε η πρώτη συνάντηση με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Άμεση απάντηση από τη NOVA.

Δυναμικό μπάσιμο για την κεντρική διαχείριση της Super League Σουρωτή κάνει η Cosmote TV. Το συνδρομητικό κανάλι θέλει να κάνει δικά του τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος και στο πλαίσιο αυτό έγινε μια πρώτη συνάντηση το πρωί της Τετάρτης (7/3) με τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε συζήτηση για την κεντρική διαχείριση και ο OTE έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για να πάρει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, τα στελέχη του εντυπωσιάστηκαν από την παρουσίαση της Λίγκας και θα γίνουν και άλλες συναντήσεις το προσεχές διάστημα.

Η συζήτηση αφορούσε το μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης και όχι μεμονωμένες συμφωνίες με ομάδες και μάλιστα τονίστηκε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί το Νο1 τηλεοπτικό προϊόν για την Ελλάδα. Ο ΟΤΕ δείχνει άμεσο ενδιαφέρον και θέλει να κάνει δικό του το προϊόν, το οποίο μέχρι φέτος ανήκει στη NOVA και η οποία έχει αποφασίσει να πάει σε ξεχωριστές συμφωνίες με κάποιες ομάδες.

NOVA: Όνειρα θερινής νυκτός η αναβίωση της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League

Η NOVA πέρασε στην… αντεπίθεση μετά το ρεπορτάζ που προέκυψε αναφορικά με τη συνάντηση της Λίγκας με την Cosmote TV για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στελέχη της Κάντζας, σχολιάζοντας δημοσιεύματα σχετικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, επιβεβαίωναν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με οκτώ ΠΑΕ, εκ των οποίων οι έξι έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με τη Nova και ακόμη δύο βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού. Τα ίδια στελέχη σχολίαζαν δηκτικά ότι “όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός”.

Παράλληλα, επεσήμαναν ότι τους προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Λιγκα παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα.

Επιπροσθέτως, τονίζουν από την Κάντζα ότι από τη Λίγκα διαρρέουν ανακρίβειες, όταν πριν λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ, πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους.

Πηγή: sport24.gr