Η θεωρία της… Θετικότητας

Η θεωρία της… Θετικότητας

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν όλα θετικά. Και μετά ξυπνήσαμε!

Η stand up comedy «Θεωρία της Θετικότητας» είναι αναμφίβολα γυναικεία υπόθεση και εξίσου αναμφίβολα, αυστηρά ακατάλληλη για άνδρες.

Μια φορά κι  έναν καιρό ήταν όλα Θετικά. Μετά εμφανίστηκε ο άνθρωπος και τα πράγματα άλλαξαν… Κάποια στιγμή το ανθρώπινο είδος κατάλαβε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στον πλανήτη είναι το ίδιο το ανθρώπινο είδος, και τότε άρχισε να κάνει θετικές σκέψεις για να βγει από το αδιέξοδο. Έτσι λοιπόν η θετικότητα έγινε απαίτηση για να μπορούμε να αντέξουμε τους εαυτούς μας. Αλλά εκεί που καθόμασταν αμέριμνοι και θετικοί, ξαφνικά η γυναίκα έκανε τρεις μεγάλες διαπιστώσεις:

α. ότι δεν είναι όλα θετικά.
β. ότι η α’ διαπίστωση ήταν σωστή και
γ. ότι έφτασε ο καιρός να δημιουργηθεί ένας οδηγός ώστε να ξεχωρίζουν τα αρνητικά από τα θετικά.

Διαβάστε ακόμη: «O Daniel Mendelsohn συζητά με τον Δημήτρη Παπανικολάου»

Ο οδηγός ονομάζεται «Η θεωρία της Θετικότητας», ενώ η γυναίκα που κάνει τις διαπιστώσεις είναι η Χαρά Τσιώλη, η οποία ερμηνεύει μοναδικά το πλάσμα που προσπαθεί μέσα από τις συνεχείς κακοτυχίες και αναποδιές να βλέπει τα πράγματα θετικά και να ανταλλάσσει απόψεις για τραγελαφικά γεγονότα της καθημερινότητας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της παράστασης βρίσκεται το κοινό με αποτέλεσμα… άφθονο αυτοσαρκασμό και πολύ, πολύ γέλιο.

Η παράσταση ανεβαίνει σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Στο χώρο θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του συλλόγου και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να την επισκεφθούμε. Δείτε και κυρίως ακούστε τη Θεωρία της Θετικότητας από την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.15 στη Μουσική Σκηνή δ3, Διδότου 3 στο Κολωνάκι. Η είσοδος είναι ελεύθερη.