Θύελλα αντιδράσεων για τα «ροζ μπαρ» της Μαγιόρκα

Θύελλα αντιδράσεων για τα «ροζ μπαρ» της Μαγιόρκα

Δωρεάν αλκοόλ σε όσες πελάτισσες συμμετέχουν σε δημόσιες σεξουαλικές πράξεις υπόσχονται δύο μπαρ του νησιού.

Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί δύο μπαρ στο γνωστό τουριστικό νησί Μαγιόρκα καθώς όπως έγινε γνωστό προσφέρουν δωρεάν αλκοόλ στις γυναίκες που μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειξίας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.

Βίντεο που κυκλοφορούν σε ιστότοπους εμφανίζουν νεαρές τουρίστριες να επιδίδονται δημόσια σε πράξεις πεολειξίας σε δεκάδες άντρες οι οποίοι στέκονται στη σειρά.

Τα μπαρ βρίσκονται στη περιοχή Μαγαλούφ, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό κυρίως για Γερμανούς και Βρετανούς τουρίστες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι ισπανικές αρχές από την πλευρά τους επέκριναν τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά πρόσθεσαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για να σταματήσουν τις σεξουαλικές πράξεις καθώς πρόκειται για ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ατόμων.

«Είναι ηθικά κατακριτέα πράξη και επιβλαβής για εκείνους που την κάνουν. Αλλά είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ενηλίκων που είναι ελεύθεροι να κάνουν κατά το δοκούν αυτό που επιθυμούν», είπε η Ισαμπέλ Λίνας επικεφαλής του ινστιτούτου γυναικών της Μαγιόρκας μιλώντας στην εφημερίδα.

Τη συγκεκριμένη πράξη κατέκρινε και ο δήμαρχος Μανού Ονιέβα λέγοντας ότι «πρέπει να ληφθεί κάθε δυνατό νομικό μέτρο για να εκλείψουν αυτού του είδους οι πρακτικές».

Μια άλλη ισπανική εφημερίδα η Λα Βανγκάρντια αναφέρει ότι εκτός από τα δύο συγκεκριμένα μπαρ πράξεις πεολειξίας είναι ορατές και στους δρόμους του Μαγαλούφ γεγονός που υποδηλώνει ότι η πρακτική αυτή έχει διαδοθεί και δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε συγκεκριμένους ιδιωτικούς τουριστικούς χώρους ή εγκαταστάσεις.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο

Διαβάστε ακόμη:

Οι σέξι… νύχτες του Μουντιάλ

Οι Γάλλοι προτιμούν το σεξ κι οι Γαλλίδες το… φαΐ

Τα google glass θα μας βάλουν τα γυαλιά στο σεξ!