Τα google glass θα μας βάλουν τα γυαλιά στο σεξ!

Τα google glass θα μας βάλουν τα γυαλιά στο σεξ!

Η νέα εφαρμογή που αναπτύσσει η Google για πιο «ενδιαφέρον sex», προκαλεί ήδη αντιδράσεις αλλά και ενθουσιασμό...

Θα φορούσατε ένα ζευγάρι «έξυπνα γυαλιά» ή αλλιώς Google glass, ενώ κάνετε σεξ; Η Google ευελπιστεί ότι με τη νέα της εφαρμογή «Sex with Glass» η απάντηση των χρηστών θα είναι θετική.  «Το όλο project ξεκίνησε με την ερώτηση πώς μπορούμε να κάνουμε το σεξ πιο απολαυστικό με τη χρήση Google Glass», αναφέρει στον Guardian o Sherif Maktabi, ιδρυτής του όλου project.

Πιο συγκεκριμένα, το application εκμεταλλεύεται την ενεργοποίηση λειτουργιών μέσω της φωνής και μπορεί να τραβήξει βίντεο της ερωτικής πράξης (λέγοντας “ok glass, it’s time”) καθώς και να προβάλλει σε πραγματικό χρόνο την οπτική γωνία του ενός παρτενέρ, στον άλλον. Επίσης η εφαρμογή μπορεί να αποθηκεύσει τα βίντεο με τις amateur δημιουργίες για πέντε ώρες μόνο, ενώ εάν ξεμείνει κάποιος από ιδέες μπορεί να προτείνει μέχρι και ερωτικές στάσεις. Ακόμη πάλι με φωνητική εντολή η εφαρμογή μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο soundtrack για την περίσταση.

Google Glass: Ένας καλά «κρυμμένος θησαυρός»

«Κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν αυτό που κάνουμε αποκρουστικό» λέει ο Maktabi και συμπληρώνει: «Αλλά και πολλοί άλλοι , σύμφωνα με τα email που λαμβάνουμε, θέλουν πραγματικά να το δοκιμάσουν. Οι άνθρωποι έχουν φαντασιώσεις, ανάγκες και επιθυμίες. Είναι προσωπικό το όλο ζήτημα».

Παρά τις αποτυχίες της Google στο παρελθόν με παρόμοιες εφαρμογές, αυτή τη φορά υπάρχει αισιοδοξία: «Οι άνθρωποι στη Google ξέρουν. Και είναι χαρούμενοι και γελούν πολύ» συμπληρώνει ο εγκέφαλος του project.