Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο: Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ – Το χρονικό της μακάβριας αποκάλυψης

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο: Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ – Το χρονικό της μακάβριας αποκάλυψης
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Εντός της ημέρας αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για το νεκρό εμβρύο, που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο κέντρο της Αθήνας.

Εντός της ημέρας αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που δεν αποκλείεται να δώσει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κλιμάκιο της Ασφάλειας, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, κάνει αυτήν την ώρα αυτοψία σε κτήριο ΜΚΟ και σε μαιευτήριο, στο φρεάτιο των οποίων υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού εντόπισε χθες με μικροκάμερα το νεογνό, ενώ εκτελούσε εργασίες καθαρισμού. Αμέσως άρχισε να βγάζει αντικείμενα μέσα από το βόθρο και ενημέρωσε τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης ΜΚΟ, σχετικά με το μακάβριο εύρημα του, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν με τη σειρά τους, ότι θα ενημερώσουν αυτοί τις αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Αστυνομικοί αναμένεται να εξετάσουν πρόσωπα – κλειδιά από γραφεία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, ούτως ώστε να συντονίσουν το επόμενο στάδιο των ερευνών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εξεταστούν είναι ένας κοινωνικός λειτουργός, αλλά και μια γυναικολόγος που εργάζονται εθελοντικά σε γραφεία τα οποία βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε, μέσα σε φρεάτιο, το έμβρυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: