Τι δεξιότητες χρειάζονται οι υποψήφιοι στη σύγχρονη αγορά εργασίας;

Τι δεξιότητες χρειάζονται οι  υποψήφιοι στη σύγχρονη αγορά εργασίας;

Η Adecco διεξάγει έρευνα ώστε να εξετάσει το βαθμό στον οποίο οι εργαζόμενοι θεωρούν πως ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα.

Η Adecco Ελλάδας, μέλος του Ομίλου Adecco, της μεγαλύτερης εταιρείας παγκοσμίως στον τομέα της παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, διενεργεί έρευνα με θέμα «Οι δεξιότητες και ικανότητες των υποψηφίων στη σύγχρονη αγορά εργασίας».

Έχοντας ως δεδομένο ότι ο τρόπος εργασίας αλλάζει συνεχώς, με την τεχνολογία, την αυτοματοποίηση και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην «τέταρτη βιομηχανική επανάσταση» την οποία διανύουμε, οι εργαζόμενοι καλούνται να  ακολουθήσουν τις νέες τάσεις και να είναι διαρκώς ενημερωμένοι για να μπορέσουν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Η Adecco Ελλάδας, μέσω ενός σύντομου online ερωτηματολογίου στοχεύει να εξετάσει το βαθμό στον οποίο οι εργαζόμενοι θεωρούν πως ανταποκρίνονται στα νέα αυτά δεδομένα, διαθέτουν τις δεξιότητες που αναζητά η αγορά, έχουν αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια από το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα και συνεχίζουν να λαμβάνουν κατάρτιση.

Η έρευνα θα τρέξει έως και τις 27 Οκτωβρίου 2016 και τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση.

Το ερωτηματολόγιο της  έρευνας της Adecco είναι διαθέσιμο στο link: http://adec.co/skillssurvey