Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις εκλογές και τις «διπλές» κάλπες

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις εκλογές και τις «διπλές» κάλπες
Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλάει στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι εκλογές θα διεξαχθούν όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Για το χρόνο των εκλογών, τις «διπλές» κάλπες και την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης, μίλησε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας. Δεν θα μας κατηγορήσει κανείς, αν διεξαχθούν 2-3 μήνες πριν», είπε. Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε επίσης τη σημασία και των δυο εκλογικών αναμετρήσεων που θα υπάρξουν, αν με την πρώτη δεν σχηματιστεί κυβέρνηση. «Είναι το ίδιο κρίσιμες , το ίδιο αποφασιστικές και οι δυο εκλογικές αναμετρήσεις», υπογράμμισε.

Σε ό,τι αφορά την «επόμενη μέρα» των εκλογών και για το σχηματισμό κυβέρνησης, ο κ. Οικονόμου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «τις απαντήσεις τις δίνει ο λαός», επισημαίνοντας ότι η χώρα «χρειάζεται μια κυβέρνηση, συμπαγή αποτελεσματική, με κατανόηση της παγκόσμιας κατάστασης», όπως σήμερα διαθέτει.

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη γειτονική Αλβανία, ανέφερε ότι εκτός από συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία, θα επισκεφθεί και χωριά όπου ζει η ελληνική μειονότητα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των παρακολουθήσεων με κακόβουλα λογισμικά, ο κ. Οικονόμου, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι ο πρωθυπουργός την ερχόμενη βδομάδα, θα μιλήσει στη Βουλή, όπου θα δώσει μια συνολική απάντηση «για όλο αυτό το θέμα».