Τι ενοχλεί έναν οδηγό Uber;

Τι ενοχλεί έναν οδηγό Uber;

Τώρα μπορούμε εύκολα να μάθουμε!

Η Uber κυκλοφόρησε ένα νέο χαρακτηριστικό την Τρίτη, επιτρέποντας στους οδηγούς να εξηγήσουν γιατί έδωσαν ένα σκορ τεσσάρων αστέρων ή λιγότερο στον πελάτη τους, σύμφωνα με το The Verge.

Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ένα λόγο από την παρακάτω λίστα: Χρόνος αναμονής, υπομονή, αριθμός αναβατών, στάσεις, επιθυμητή νέα διαδρομή ή άλλη. Σημειώνεται ότι η εν λόγω λίστα παρουσιάζει τους κυριότερους λόγους που ενοχλούνται περισσότερο οι οδηγοί της Uber από τους πελάτες τους.

Επί παραδείγματι, εάν ένας πελάτης λάβει χαμηλή βαθμολογία για τον ίδιο λόγο δύο φορές μέσα σε 30 ημέρες, τότε θα λάβει ειδοποίηση από την εφαρμογή ότι πλήττει τη συνολική του βαθμολογία. Το νέο χαρακτηριστικό θα βοηθήσει τους αναβάτες της Uber να βελτιώσουν το σκορ τους, γεγονός όμως που μπορεί να επηρεάσει την άμεση χρήση της Uber.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Uber παρουσίασε το νέο αυτό χαρακτηριστικό, στο πλαίσιο της προσπάθειας «180 Ημέρες Αλλαγών» της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι η Uber δήλωσε πως θα κάνει «σημαντικές αλλαγές», τις οποίες ζήτησαν οι αναβάτες κατά τους επόμενους έξι μήνες στο πλαίσιο του νέου αυτού προγράμματος.