Τι είναι το DIGI1;

Τι είναι το DIGI1;

H νέα ιντερνετική υπηρεσία - σύμβουλος ενημέρωσης και αγορών για τα προϊόντα της ελληνικής αγοράς.

Το DIGI1 είναι μια νέα ιντερνετική υπηρεσία, που φιλοδοξεί να γίνει -για τους λάτρεις της τεχνολογίας- ο φίλος και αντικειμενικός σύμβουλος ενημέρωσης και αγορών, για όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Δίνει μια άποψη σύντομη και τεκμηριωμένη, μια απάντηση σε όλα τα ερωτήματα του στυλ «ποιο να διαλέξω» και «πόσο θα μου στοιχίσει».

Η συγκεκριμένη υπηρεσία επιχειρεί να ταξινομήσει, να ενημερώσει και να προτείνει σαν τον φίλο-ειδικό και γνώστη που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο πλάι μας σε κάθε απόφαση επιλογής και αγοράς μιας συσκευής τεχνολογίας.

Συγχρόνως το DIGI1 επιδιώκει να γίνει και μια όαση τεχνολογίας, νέων προϊόντων που θα μπορεί ο καθένας να μπει, να χαζέψει και να ξεχαστεί. Αλλά και να ονειρευτεί, να ενημερωθεί και να προγραμματίσει τις μελλοντικές του επιλογές και πιθανές αγορές. Όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε είναι κομμάτι του DIGI1.

• Πλήρης κατάλογος προϊόντων της ελληνικής αγοράς σε κάθε κατηγορία

• Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφικό υλικό για κάθε συσκευή

• Σύνδεσμοι προς τις παρουσιάσεις και τα αναλυτικά reviews από τους σημαντικότερους διεθνείς και ελληνικούς δικτυακούς τόπους για κάθε προϊόν

• Αναλυτική βαθμολόγηση των επιμέρους χαρακτηριστικών κάθε συσκευής όπως την δίνει ο κάθε δικτυακός τόπος και εκτίμηση του μέσου όρου.

• Δυνατότητα στους χρήστες να γράψουν τη γνώμη τους και να βαθμολογήσουν τα προϊόντα, προσφέροντας μια υπεύθυνη γνώμη.

• Δυνατότητα άμεσων συγκρίσεων μεταξύ προϊόντων για την καλύτερη δυνατή επιλογή, προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες του χρήστη.

• Τιμές για όλα τα προϊόντα με την συνεργασία του BestPrice.gr στο οποίο μπορείτε να οδηγηθείτε για την τελική επιλογή των αγορών σας.

Το DIGI1 λειτουργεί σαν μια τεράστια βάση δεδομένων που καλύπτει όλο τον κόσμο των προϊόντων τεχνολογίας. Από το κομμάτι της πληροφορικής και των υπολογιστών κάθε μορφής, μέχρι τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά τις τηλεοράσεις, τις βιντεοκάμερες και τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. (www.digi1.gr)