Τι κάνει το ζεύγος Καρντάσιαν- Γουέστ στην Ουγκάντα;

Τι κάνει το ζεύγος Καρντάσιαν- Γουέστ στην Ουγκάντα;

Λίγες ημέρες πριν ο Κάνιε Γουεστ συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουεστ και η σύζυγός του, πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι, Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκαν σήμερα τον πρόεδρο της Ουγκάντα Γιοουέρι Μουσεβένι, στον οποίο έκαναν δώρο ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια.

Ο αστέρας της αμερικανικής ραπ βρίσκεται στην Ουγκάντα για βάλει τις τελικές πινελιές στο ένατο άλμπουμ του, «Yandhi». Το άλμπουμ επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις αρχές του μήνα, όμως ο Κάνιε Γουεστ ανακοίνωσε ότι ήθελε πρώτα να πάει στην Αφρική για να «νιώσει την ενέργειά» της.

Μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν έφθασαν στην Ουγκάντα το Σάββατο, όπου δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις επισκέψεις τους σε πανέμορφα αξιοθέατα.

«Είχα επιτυχημένες συνομιλίες με το ζευγάρι για τον τρόπο με τον οποίο θα προωθήσουμε τον τουρισμό και τις τέχνες στην Ουγκάντα. Ευχαρίστησα τον Κάνιε για το δώρο του, τα λευκά αθλητικά παπούτσια» έγραψε ο πρόεδρος της χώρας στο Twitter. Το γραφείο του προέδρου της Ουγκάντας ανέφερε ότι ο Μουσεβένι έδωσε στο διάσημο ζευγάρι ονόματα της χώρας του. Φώναξε τον Γουεστ «Κανιεσίγκιε» και την Καρντάσιαν «Κεμιγκίσα», δηλαδή «εκείνη που έχει τις ευλογίες του Θεού».

Λίγες ημέρες πριν, ο Κάνιε Γουεστ συναντήθηκε με έναν άλλο ηγέτη, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Φωτογραφία: Yoweri Kaguta Museveni/Twitter

Δείτε ακόμη: Yeezy Dating: Ένα site γνωριμιών αποκλειστικά για θαυμαστές του Κάνιε Γουέστ