Huawei Month: Τι καινούριο φέρνει στην Ελλάδα η Huawei

Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Το οικοσύστημα της Huawei μεγαλώνει και αποκτά νέα προϊόντα και μια πολύ συμφέρουσα πρόταση για τους καταναλωτές.

Μέσω διαδικτυακής συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, η HUAWEI Ελλάδος ενημέρωσε εκπροσώπους των ΜΜΕ και συνεργάτες της για τα νέα συναρπαστικά λανσαρίσματα που αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες  στην ελληνική αγορά σε smartphones, smartwatches, ευφυή ακουστικά με προσαρμόσιμο Active Noise Cancelling, laptop και tablet, καθώς και για τις προσφορές που θα συνοδεύουν την περίοδο προπαραγγελιών αλλά και τα super deals σε μεγάλη γκάμα προϊόντων. ‘Όλα αυτά θα ισχύσουν καθόλη την διάρκεια του “Huawei Month” της νέας μεγάλης καμπάνιας της Huawei που θα διαρκέσει από 21 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν επίσης και για τις νέες και επερχόμενες προσθήκες τοπικών εφαρμογών στο AppGallery, οι οποίες θα συνοδεύονται από σημαντικά προνόμια για τους καταναλωτές, συνολικής αξίας έως και 780€!

Νέα προϊόντα καταφθάνουν στην ελληνική αγορά -δώρα με κάθε προπαραγγελία

Στο πλαίσιο του “Huawei Month” και με αυτή την φιλοσοφία στο επίκεντρο-  η Huawei ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων που καταφθάνουν σύντομα στην ελληνική αγορά: τα Watch GT2 Pro, το Watch GT FIT και την ανανεωμένη έκδοση του γυναικείου Watch GT2 σε νέο χρώμα (White)  (τα νέα «έξυπνα» ρολόγια της Huawei με υψηλή αισθητική, νέα προγράμματα άθλησης και εξελιγμένες δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής άσκησης), τα Freebuds Pro (νέα εξελιγμένη έκδοση των  wireless ακουστικών της Huawei, με Intelligent Active Noise Cancellation που αναγνωρίζει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται και ενεργοποιεί την κατάλληλη ρύθμιση ακύρωσης εξωτερικού θορύβου), το κορυφαίο οκταπύρηνο smartphone P Smart 2021, τα ολοκαίνουργια ελαφριά πολυλειτουργικά λάπτοπ υψηλών επιδόσεων MateBook X και MateBook 14 και  τα νέα τάμπλετ για κάθε χρήση MatePad T10 και MatePad T10s (τα οποία θα φτάσουν στην ελληνική αγορά σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα) -όλα με αμέτρητες δυνατότητες χάρη στο καινοτόμο σύστημα Huawei Share.

Νέες Top ελληνικές εφαρμογές έρχονται στο Huawei AppGallery – μοναδικά προνόμια για τους χρήστες αξίας έως 780€

Η HUAWEI επίσης ανακοίνωσε μια σειρά από νέες εφαρμογές  που πρόσφατα εντάχθηκαν στο AppGallery και εφαρμογές που θα ενταχθούν στο άμεσο μέλλον  οι οποίες είναι απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή.. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν οι εφαρμογές ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr, καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

Από σήμερα κάθε χρήστης HMS συσκευής μπορεί να έχει στη διάθεσή του την εφαρμογή €πιστροφή App, εφαρμογή που συνδέεται με το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή της Eurobank, το μοναδικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά που επιστρέφει στους καταναλωτές πραγματικά ευρώ. Σε μερικές ημέρες εντάσσεται και το Eurobank Mobile App για τραπεζικές συναλλαγές. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου συμμετείχαν στελέχη από τις τράπεζες Eurobank και Εθνική, καθώς και εκπρόσωπος της ΕΡΤ/ΕΡΤFlix, σχολιάζοντας με δήλωσή τους την εμπειρία τους με το νέο οικοσύστημα της HUAWEI και τα οφέλη της ένταξης της εφαρμογής τους στο HUAWEI AppGallery σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας. Συγκεκριμένα η κα. Χριστίνα Αποστόλου, Mobile Services Product Manager, Eurobank, δήλωσε: “Η Eurobank, η πρώτη ελληνική τράπεζα που εντάσσεται στο AppGallery, επιβεβαιώνουμε ότι στόχος μας είναι να πρωτοπορούμε στις τεχνολογικές εξελίξεις. Η συνεργασία με την Huawei, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις εφαρμογές μας, σε όλο και περισσότερους καταναλωτές και συγκεκριμένα στο συνεχώς αυξανόμενο κοινό με HMS κινητά”.

Στην συνέχεια ο κος Γιώργος Μαρίνος, Director of Digital Transformation της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος ευχαρίστησε την ομάδα της Huawei για όλη την υποστήριξη και τόνισε: «Θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την συνεργασία μας με την Huawei τόσο στο κομμάτι του HMS καλύπτοντας τους συνεχόμενα αυξανόμενους χρήστες HMS συσκευών όσο και σε υπόλοιπους τεχνολογικούς τομείς, όπου η Huawei πρωτοπορεί παγκοσμίως.»

Τέλος, ο κος Παναγιώτης Ρότας, New Media Tech Director της ΕΡΤ δήλωσε: «Ο κόσμος μας ζήτησε να ενταχθούμε στην πλατφόρμα του Huawei AppGallery και πολύ άμεσα το κάναμε πράξη μέσα σε μία εβδομάδα με την υποστήριξη της Huawei. Το HMS είναι μία δυναμική πλατφόρμα και η Huawei εταιρεία συνυφασμένη με την τεχνολογική πρωτοπορία. Θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας ώστε να επιτύχουμε πολλούς στόχους τους οποίους θεωρούμε κοινούς.»

Επίσης, ο κος Γιώργος Μήτρης, Assistant Manager – Digital Networks Division της Alpha Bank έστειλε δήλωση αναφέροντας σχετικά: «Στόχος της Alpha Bank είναι η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, φροντίζοντας οι εφαρμογές μας να είναι διαθέσιμες σε όλους τους κατασκευαστές και τις συσκευές που κυκλοφορούν, όπως και σε όλα τα λειτουργικά συστήματα… η συνεργασία μας με την Huawei, η οποία  έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες,  είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη….  Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Huawei τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την πολύτιμη βοήθειά τους σε αυτή την προσπάθεια.» 

Στην συνέχεια, ο Πέτρος Δρακόπουλος, Marketing Director της Huawei, ευχαρίστησε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες για την εξαίρετη διαχείριση, την θετική διάθεση και την αποτελεσματική συνεργασία. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση της Huawei για την θετική ανταπόκριση των ελληνικών τραπεζών λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν σε επιλέγουν και σε εμπιστεύονται για συνεργάτη οι μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας αυτομάτως αυτό διαλύει και οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ασφάλεια του καταστήματος εφαρμογών της Huawei.

Στο πλαίσιο του Huawei Month, τα νέα top ελληνικά applications που μόλις εντάχθηκαν στην πλατφόρμα (Eurobank Mobile App, €πιστροφή App και xe.gr app) θα προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες οι οποίες θα ενταχθούν στο συνολικό πακέτο προνομίων με την συμμετοχή και των efood, Taxiplon, Parkaround, Domino’s και e-fresh, που προσέφεραν ανανεωμένα πακέτα στους τελικούς χρήστες HMS συσκευών με το συνολικό όφελος να φτάνει το ποσό των 780 Ευρώ* σε επιστροφή χρημάτων, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ, Premium 6μηνη συνδρομή κλπ.