Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες για τα εσώρουχά τους

Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες για τα εσώρουχά τους

Μια αμερικανική startup δείχνει ότι η προβολή λιγότερο «εξωπραγματικών» μοντέλων βοηθάει στις πωλήσεις.

Αποκαλυπτικά δεδομένα από την Adore Me, μια startup εσωρούχων με έδρα τη Νέα Υόρκη, δείχνουν τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες για τα εσώρουχά τους – και από ποιον θέλουν να τα αγοράσουν.

Καταρχήν, οι γυναίκες έχουν την τάση να αγοράζουν ρόμπες / νεγκλιζέ όταν τις διαφημίζουν μελαχρινές.

Επίσης, οι καταναλωτές προτιμούν να βλέπουν plus-size γυναίκες να προβάλλουν εσώρουχα. Σύμφωνα με την Adore Me, αυτά τα μοντέλα ενθαρρύνουν περισσότερες πωλήσεις.

Η ηλικίας τριών ετών start-up, που ιδρύθηκε από τον Μόργκαν Χέρμαντ-Βάις, πουλάει τα εσώρουχα και τα μαγιό της μέσω μηνιαίων συνδρομών (ύψους 50 δολαρίων το μήνα) ή μεμονωμένων πωλήσεων. Κάθε μήνα, παρουσιάζει μια νέα κολεξιόν, με έως και 40 κομμάτια η καθεμία.

Επιθυμία του brand είναι να απευθύνεται σε όσες το δυνατόν περισσότερες γυναίκες, γι’ αυτό και τα μεγέθη των σουτιέν κυμαίνονται από 30Α έως 44G. Ενδεικτικά, η γκάμα της Victoria’s Secret είναι από 32ΑΑ έως 38DD, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Στο πνεύμα αυτό, η εταιρεία δοκίμασε διάφορες διαφημίσεις για να δει τις αντιδράσεις του κοινού. Προβλήθηκαν τρεις διαφημίσεις, μία με ξανθά μοντέλα, μία με ένα μελαχρινό plus-size μοντέλο και μία με πολλά μελαχρινά μοντέλα.

Οι διαφημίσεις προβλήθηκαν όλο τον Γενάρη σε κανάλια όπως το Bravo, το Lifetime και το MTV. Η Adore Me παρακολουθούσε τη διαδικτυακή κίνηση και τις πωλήσεις την ώρα των διαφημίσεων.

Τα ευρήματα; Το σποτάκι με το plus-size μοντέλο τετραπλασίασε τις διαδικτυακές πωλήσεις σε σύγκριση με το σποτάκι με τις ξανθιές. Προσοχή! Η ώθηση στις πωλήσεις δεν προήλθε μόνο από γυναίκες που αγόρασαν σχετικά μεγαλύτερα μεγέθη, αλλά αφορούσε αγορές όλων των μεγεθών.

«Υπάρχει μια νοοτροπία ότι πρέπει να είσαι εντελώς κοκαλιάρα» λέει ο 33χρονος Χέρμαντ-Βάις. «Εμείς δείχνουμε στον κόσμο ότι προσφέρουμε γυναικεία εσώρουχα για κάθε γυναίκα».

Σημειώστε επίσης ότι η διαφήμιση με τα πολλά μελαχρινά μοντέλα δεν είχε τύχει καμιάς τεχνητής επεξεργασίας – και είναι αυτή που τα πήγε καλύτερα από τις τρεις διαφημίσεις. Γενικά, η εταιρεία λέει ότι περιορίζει το ρετουσάρισμα, χρησιμοποιώντας το μόνο για να σβήνει τατουάζ ή να τροποποιεί τον φωτισμό.