Τι θα ήθελε η Νικόλ Κίντμαν από το κίνημα #MeToo;

Τι θα ήθελε η Νικόλ Κίντμαν από το κίνημα #MeToo;
epa06672155 Australian actress Nicole Kidman arrives for the 53rd Annual Academy Of Country Music Awards at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada, USA, 15 April 2018. EPA/NINA PROMMER

Η ηθοποιός δήλωσε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κίνημα για τον σεβασμό, την ισότητα και την ευπρέπεια.

«Δεν νομίζω ότι είναι μόνο οι άνθρωποι, είναι ολόκληρη η κουλτούρα για το τι πρέπει να κάνουμε», δήλωσε η Νικόλ Κίντμαν αναφερόμενη για το τι περιμένει από το κίνημα του #MeToo. «Καλύπτει τόσα θέματα. Μιλάει για την ισότητα των φύλων στην εργασία, μιλάει για την σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχουν τόσα πράγματα που βρίσκονται κάτω από τη σκέπη του», είπε η ηθοποιός μιλώντας στο Studio Variety, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με την ταινία «Boy Erased».

Η ηθοποιός είπε ότι ένα μέρος για την καταπολέμηση της ύπουλης δομής της εξουσίας είναι για τους ανθρώπους να προβληματιστούν. «Να προχωρήσουμε από το: “Ω, αυτό που πίστευα ότι είναι εντάξει, λόγω του τρόπου με τον οποίο έχω μεγαλώσει, δεν είναι στην πραγματικότητα εντάξει”. Είναι ένα μεγάλο κίνημα για τον σεβασμό, την ισότητα και την ευπρέπεια», τόνισε η Κίντμαν για το #MeToo. «Είναι τόσοι άνθρωποι που πρέπει να μπορούν να προχωρήσουν μπροστά ανεξάρτητα από το φύλο τους. Να προχωρήσουν στη δουλειά τους, στη σταδιοδρομία τους και στα μονοπάτια της ζωής τους με λίγη περισσότερη ισορροπία», είπε.