Τι θα λέγατε για μία επίσκεψη στο Westeros;

Τι θα λέγατε για μία επίσκεψη στο Westeros;
Οι λάτρεις του Game of Thrones θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα στούντιο του HBO στη Βόρεια Ιρλανδία.

Οι φαν του Game of Thrones καλό θα ήταν να αρχίσουν να κάνουν οικονομίες, καθώς σύντομα θα μπορούν να επισκεφτούν το σετ του HBO στην Ιρλανδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The New York Times, το στούντιο στη Βόρεια Ιρλανδία στο οποίο έχουν γυριστεί σκηνές της σειράς, θα μετατραπεί σε ένα hot προορισμό για τους φαν του Game of Thrones που επιθυμούν να δουν από κοντά τα σκηνικά.

Το «Game of Thrones Studio Tour» θα μετατρέψει ένα χώρο 10.220 τ.μ. στο Linen Mill Studios– το οποίο βρίσκεται στο Banbridge, έξω από το Μπέλφαστ- σε μια διαδραστική εμπειρία του Westeros, με πολλά αυτούσια κομμάτια του σετ, όπως αυτά εμφανίζονται στη σειρά. Το Linen Mill Studios είναι η τοποθεσία στην οποία γυρίστηκαν πολλές σκηνές από το Winterfell και το Castle Black, μεταξύ άλλων. Η έκθεση αναμένεται να ανοίξει για το κοινό την άνοιξη του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα είναι μόνο η πρώτη από τις τέσσερις πιθανές τοποθεσίες στη Βόρεια Ιρλανδία που οι φαν του Game of Thrones θα μπορούν να δουν από κοντά τα σκηνικά και τα κοστούμια που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά, καθώς οι παραγωγοί έχουν επίσης εξετάσει την πιθανότητα να μετατραπούν περιοχές του Μπέλφαστ, στα: King’s Landing, Castle Black και The Wall. Ωστόσο, οι συμφωνίες για αυτές τις τοποθεσίες δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα.

Σε μια δήλωση προς τους The New York Times, ο αντιπρόεδρος του HBO, Jeff Peters, δήλωσε: «Θα είναι μια συγκλονιστική εμπειρία όπου οι φαν θα αισθάνονται σαν να βρίσκονται μέσα στα αγαπημένα τους σκηνικά από τη σειρά».