Tο τηλέφωνο LG που επιδιορθώνει τις γρατζουνιές του

Tο τηλέφωνο LG που επιδιορθώνει τις γρατζουνιές του

Χαράξατε το G Flex; Θα επουλώσει τις «πληγές» του μόνο του. Σχεδόν μαγικά!

Πόσο διάστημα μένει ανέπαφο το υπέροχο γυαλιστερό καινούριο κινητό μας; Ελάχιστες μέρες, αφού είναι συνεχώς εκτεθειμένο και ακουμπά στα χέρια μας, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στην τσέπη, και ας μην μιλήσουμε για τις πτώσεις… Οι θήκες είναι μια κάποια λύση, αλλά τις περισσότερες φορές απλώς προσθέτουν όγκο και βάρος, ενώ χάνεις τελείως την αίσθηση της συσκευής αγγίζοντας ένα απλό μαλακό πλαστικό.

Το G Flex της LG -που θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο από τα μέσα Δεκεμβρίου- εκτός του ότι είναι κυρτό, έχει στο πίσω εξωτερικό του περίβλημα μια επίστρωση που επιδιορθώνει μόνο του τα «τραύματα», σχεδόν άμεσα. Στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει φαίνεται καθαρά πώς οι χαρακιές από μεταλλική βούρτσα ή ακόμα και μαχαίρι εξαφανίζονται μετά από λίγο.

1/3

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τον τρόπο που το πέτυχε αυτό ή τι υλικό χρησιμοποίησε. Σημασία έχει πως, αν διαδοθεί αυτή η τεχνολογία, στο εξής δεν θα χρειάζεται να προσέχουμε το ακριβό κινητό μας σαν κόρη οφθαλμού αφού θα… προσέχει μόνο του.

Μακάρι να μπορούσε να γίνει το ίδιο και για τις οθόνες…

Δείτε το βίντεο της LG:

Και μια αναλυτικότερη παρουσίαση εδώ:

Διαβάστε ακόμη: Νέο κινητό με κυρτή οθόνη από την LG