Time: Αυτοί είναι οι 100 άνθρωποι με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη

Time: Αυτοί είναι οι 100 άνθρωποι με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη

Το περιοδικό όπως κάθε χρόνο ξεχώρισε τα πρόσωπα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς.

Την ετήσια λίστα με τα άτομα που επηρεάζουν περισσότερο τον πλανήτη δημοσίευσε και φέτος το περιοδικό Time. Η λίστα χωρίζεται σε πρωτοπόρους της τεχνολογίας, σε μουσικούς, σε ηθοποιούς και σε θρησκευτικούς και πολιτικούς ηγέτες με μεγάλη επιρροή.

Μάλιστα με αφορμή τη νέα λίστα το περιοδικό θα κυκλοφορήσει έξι διαφορετικά εξώφυλλα με πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα. Πρόκειται για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Λεονάρντο Ντ Κάπριο, την ράπερ Νίκι Μινάζ, τον CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τη γυναίκα του, Πρισίνα Τσαν, την ηθοποιό Πριγιάνκα Τσόπρα, την θεατρική συγγραφέα Λιν Μανουέλ Μιράντα και την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Δείτε τα εξώφυλλα

Τα εξώφυλλα είναι ασπρόμαυρα, ενώ η πλήρης λίστα είναι διαχωρισμένη σε κατηγορίες, όπως «πρωτοπόροι», «τιτάνες» και «είδωλα».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος Ομπάμα βρέθηκε για 11η φορά στη λίστα στα 13 χρόνια του θεσμού, η Κλίντον έκανε την 10η εμφάνισή της και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ περιλαμβάνεται στη λίστα για την όγδοη φορά.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί πώς φέτος απουσιάζει από τη λίστα ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο πέρυσι το περιοδικό είχε συμπεριλάβει στη σχετική λίστα στην κατηγορία «ηγέτες».

Δείτε όλη τη λίστα εδώ