Την ατζέντα «America First» θα προωθήσει ο Ντόναλντ Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Την ατζέντα «America First» θα προωθήσει ο Ντόναλντ Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
DAVOS/SWITZERLAND, 23JAN11 - The WEF logo is seen on a window at the congress center during preparations for the upcoming Annual Meeting 2011 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 23, 2011. Copyright by World Economic Forum swiss-image.ch/Photo by Jolanda Flubacher

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Αμερικανού προέδρου στο ετήσιο φόρουμ του Νταβός.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προγραμματίζει να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 26 Ιανουαρίου, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς. Φέτος, ο Τραμπ θα συζητήσει αυτοπροσώπως την ατζέντα «Πρώτα η Αμερική», σημείωσε η Σάντερς.

Οι εργασίες της περσινής ετήσιας συνάντησης ηγετών χωρών και εκπροσώπων της οικονομικής ελίτ στο χιονισμένο ελβετικό θέρετρο εστίασαν στον αντίκτυπο που θα είχε στην παγκόσμια οικονομία η εκλογή του Ρεπουμπλικάνου προέδρου.

«Στο φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο πρόεδρος προσδοκά να προωθήσει τις πολιτικές του για την ενίσχυση αμερικανικών επιχειρήσεων, αμερικανικών βιομηχανιών και των Αμερικανών εργαζομένων», ανέφερε η ανακοίνωση.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του φετινού Φόρουμ θα βρεθούν οι αιτίες και οι λύσεις της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής διάσπασης της κοινωνίας.