Το Business Monitor στο υπερσύγχρονο logistics hub της ACS

Το Business Monitor στο υπερσύγχρονο logistics hub της ACS
Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε εικόνες από τα εγκαίνια του νέου κέντρου διαλογής της ACS και συνομίλησε με τη διοίκηση του ομίλου Quest για τα επόμενα πλάνα των επενδύσεων της (βίντεο).

H ACS εγκαινίασε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου το νέο Κέντρο Διαλογής της στο Αιγάλεω, μια επένδυση που αποτιμάται στα 50 εκατ. ευρώ και παρέχει στην εταιρεία παραγωγική δυνατότητα που μπορεί να φτάσει τις 50.000 αποστολές / ώρα.

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις του κέντρου είναι συνολικά 36.000 m2, ενώ η επένδυση τετραπλασιάζει τη δυναμικότητα διαλογής, βελτιώνοντας και την παραγωγικότητα κατά >30%. Παράλληλα επιτρέπει τη διαλογή σε δρομολόγια για το Last Mile, αναβαθμίζοντας χρόνους και ποιότητα παράδοσης, και επιμηκύνει τη δυνατότητα παραλαβής των αποστολών από τους πελάτες.

Οι επενδύσεις θα συνεχιστούν την επόμενη πενταετία, ξεπερνώντας και αυτές το ύψος των 50 εκατ. ευρώ, με επίκεντρο τον τομέα του last mile και τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των υποδομών της εταιρείας. Ειδικότερα, οι νέες επενδύσεις θα αφορούν στο δίκτυο των smart lockers, στον εκσυγχρονισμό των καταστημάτων και στη δημιουργία ηλεκτρικού στόλου από αυτοκίνητα και μηχανάκια, για τη διανομή.

Το Business Monitor βρέθηκε στο νέο κέντρο διαλογής και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Quest, κ. Θεόδωρο Φέσσα, με την Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Quest, κα. Έφη Κουτσουρέλη και με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ACS, κ. Απόστολο Γεωργαντζή.

Δείτε όλες τις εκπομπές του Business Monitor στο YouTube

*H εκπομπή προβάλεται κάθε Κυριακή στις 20.00 στη συχνότητα του One Channel.

Business Monitor. Με την Αναστασία Παρετζόγλου και τον Τάσο Ζάχο.

Αρχισυνταξία: Βασίλης Σαμούρκας.

Δημοσιογραφική Ομάδα: Μαρία Ακριβού, Ιωάννα Θωμά, Αλεξάνδρα Γκίτση.

Εκτέλεση Παραγωγής & Μedia Consulting: Danezis Stories