Νέο επεισόδιο Business Monitor: H μεγάλη συνάντηση των επιχειρηματικών ηγετών!

Νέο επεισόδιο Business Monitor: H μεγάλη συνάντηση των επιχειρηματικών ηγετών!
Σήμερα στις 20.00 στη συχνότητα του One Channel: Η κάμερα της εκπομπής παρουσιάζει τα highlights του CEO Initiative, του πιο επιδραστικού εταιρικού φόρουμ της χρονιάς. Και από τη Μ. Βρεταννία και το CEO Initiative Forum, μεταφερόμαστε στο υπερσύγχρονο logistics hub της ACS στο Αιγάλεω.

Στο νέο επεισόδιο του Business Monitor παρουσιάζουμε highlights από το CEO Initiative 2023, το πιο επιδραστικό forum της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Μ. Βρεταννία, από το Fortune Greece σε συνεργασία με τη Tsomokos.

Περισσότεροι από 70 ομιλητές, κορυφαίοι επιχειρηματίες, διευθύνοντες σύμβουλοι, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, θεσμικοί φορείς, ακαδημαϊκοί, πήραν θέση απέναντι στις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και κοινωνία.

Δείτε το νέο μας επεισόδιο:

Συμμετέχουν:

– O υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας περιγράφει το αναπτυξιακό πλαίσιο της κυβέρνησης και τα μέτρα στη “μάχη” εναντίον της ακρίβειας.

Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, μιλάει για το μεγάλο στοίχημα της χώρας και την απορρόφηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την ανάγκη να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας.

Κώστας Γεράρδος, CEO Πλαίσιο Computers και ο Γιώργος Μαργώνης, CEO Παπαστράτος, απαντούν στο τι σημαίνει σύγχρονη ηγεσία σε ένα πολυπαραγοντικό περιβάλλον και στην εποχή τεκτονικών αλλαγών.

Από αριστερά προς δεξιά: Κώστας Γεράρδος, CEO, Πλαίσιο, Γιώργος Μαργώνης, CEO, Παπαστράτος, Αναστασία Παρετζόγλου, Executive Chair, Fortune Greece

-Ο υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο CEO ΔΕΗ Aνανεώσιμες Kωνσταντίνος Μαύρος περιγράφουν τη “πράσινη” μετάβαση της χώρας.

Τέλος, η εκπομπή παρουσιάζει το υπερσύγχρονο logistics hub της ACS στο Αιγάλεω. Η συνολική επένδυση για την ανέγερση του Κέντρου Διαλογής αποτιμάται στα 50 εκατ. ευρώ και παρέχει στην ACS παραγωγική δυνατότητα που μπορεί να φτάσει τις 50.000 αποστολές / ώρα. Η κάμερα του BM βρέθηκε στα εγκαίνια, παρουσία εκπροσώπων της πολιτείας και της επιχειρηματικότητας και συνομίλησε με τους εκπροσώπους του Ομίλου Quest για την επένδυση.

Συντονιστείτε στο One Channel κάθε Κυριακή στις 20.00 και ελάτε να μοιραστούμε μαζί τις εμπειρίες, την πληροφορία και τα εργαλεία που επιταχύνουν το δρόμο για ένα βιώσιμο κόσμο, με ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές του Business Monitor!

Business Monitor. Με την Αναστασία Παρετζόγλου και τον Τάσο Ζάχο.

Αρχισυνταξία: Βασίλης Σαμούρκας.

Δημοσιογραφική Ομάδα: Μαρία Ακριβού, Ιωάννα Θωμά, Αλεξάνδρα Γκίτση.

Εκτέλεση Παραγωγής & Μedia Consulting: Danezis Stories