Το «ευχαριστώ» της ICAP στο προσωπικό του Contact Center για την ευελιξία και υψηλή παραγωγικότητά του εν μέσω κρίσης

Το «ευχαριστώ» της ICAP στο προσωπικό του Contact Center για την ευελιξία και υψηλή παραγωγικότητά του εν μέσω κρίσης
Το Contact Center της ΙCAP επικεντρώνει την τρέχουσα περίοδο στην άμεση κάλυψη  outsourced εξυπηρέτησης πελατών κάθε επιχείρησης e-shop, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία σε όλο το οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η ICAP, με αίσθηση βαθιάς ευθύνης απέναντι στους Ανθρώπους της, την καρδία της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, ευχαριστεί τους 550 και πλέον εργαζομένους του Contact Center, για την αφοσίωσή που επιδεικνύουν στην για όλους δύσκολη αυτή περίοδο της κρίσης του COVID -19. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Το Contact Center της ΙCAP επικεντρώνει την τρέχουσα περίοδο στην άμεση κάλυψη  outsourced εξυπηρέτησης πελατών κάθε επιχείρησης e-shop, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία σε όλο το οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση στη διαχείριση e-shops, διαθέτει εξελιγμένα συστήματα τεχνολογικής υποδομής (IVR and voice recording) αλλά και Customized CRM, συνεπώς προσαρμόζεται με ευελιξία στις πολύπλευρες ανάγκες κάθε εταιρείας . Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι (agents), εφαρμόζοντας μεταξύ άλλων το μοντέλο εκπαίδευσης «Τrain the trainer» και πραγματοποιώντας οn line trainings , προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αδιάληπτα, κυρίως από το σπίτι τους, σε βάρδιες (24x7x365) με απαράμιλλή ευελιξία και αυξημένη παραγωγικότητα.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν, για την προσπάθεια όλων στο Contact Center της ICAP, σε αυτήν την πρωτοφανή κρίση, να υποστηριχθεί με το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα και όσο περισσότερο γίνεται, η κανονικότητα της επιχειρηματικής και καταναλωτικής δραστηριότητας, σε υψηλά επίπεδο εξυπηρέτησης και ικανοποίησης για το ευρύ κοινό.».