Το Galaxy AI είναι εδώ: Ξεκίνησαν οι αναβαθμίσεις – Τι αλλάζει για εκατομμύρια χρήστες

Το Galaxy AI είναι εδώ: Ξεκίνησαν οι αναβαθμίσεις – Τι αλλάζει για εκατομμύρια χρήστες
epa11182864 A visitor tries the new Samsung Galaxy S24 at the Mobile World Congress (MWC) 2024 in Barcelona, Catalonia, north-eastern Spain, 26 February 2024. MWC Barcelona is The industry’s largest and most influential connectivity event. (MWC) 2024 runs between 26 and 29 February. EPA/ALEJANDRO GARCIA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι κάτοχοι ποιων Galaxy σύντομα θα δουν μια ειδοποίηση για την ενημέρωση One UI 6.1.

Το Galaxy AI έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές του 2024 με τη σειρά Galaxy S24 και δύο μήνες αργότερα, η Samsung είναι έτοιμη να προσφέρει την εμπειρία σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η Samsung κάνει μια τεράστια προσπάθεια να κάνει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων πιο παραγωγική, ουσιαστική και διασκεδαστική μέσω του Galaxy AI, του όρου-ομπρέλα που περιλαμβάνει κάθε λειτουργία που τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση.

Το Galaxy AI άρχισε να κυκλοφορεί σε επιλεγμένα smartphones και tablets μέσω της ενημέρωσης One UI 6.1. Οι συσκευές που είναι επιλέξιμες για το Galaxy AI περιλαμβάνουν όλες τις ναυαρχίδες της εταιρείας από το 2023, οι οποίες περιλαμβάνουν τη σειρά Galaxy S23, το Galaxy S23 FE, το Galaxy Z Fold 5, το Galaxy Z Flip 5 και τη σειρά Galaxy Tab S9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκατομμύρια χρήστες θα επωφεληθούν σύντομα από το Galaxy AI

Αντί να κρατήσει το Galaxy AI αποκλειστικά για τη σειρά Galaxy S24 για να προσελκύσει τους καταναλωτές να αγοράσουν την τελευταία της ναυαρχίδα, η Samsung το φέρνει στους υπάρχοντες χρήστες.

Ορισμένα χαρακτηριστικά μη AI στο One UI 6.1 θα παραμείνουν αποκλειστικά για τη σειρά Galaxy S24 λόγω περιορισμών υλικού, αλλά οι ναυαρχίδες 2023 της Samsung θα λάβουν κάθε χαρακτηριστικό AI που οι κάτοχοι Galaxy S24 είχαν πρόσβαση από την αρχή του έτους.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία του Galaxy AI περιλαμβάνουν ζωντανές μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων, έξυπνες περιλήψεις κειμένων, σημειώσεων και ιστοσελίδων, μεταγραφή και περίληψη ηχογραφήσεων φωνής, βοήθεια γραφής σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και άλλες εφαρμογές επικοινωνίας, προηγμένη επεξεργασία αντικειμένων σε φωτογραφίες και άμεση αναζήτηση στο Google με μια απλή χειρονομία. Το Galaxy AI μπορεί επίσης να δημιουργήσει προσαρμοσμένες ταπετσαρίες και να μετατρέψει τα τυπικά βίντεο σε βίντεο αργής κίνησης.

Αν είστε κάτοχος ενός Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, S23 FE, Z Fold 5, Z Flip 5 ή Galaxy Tab S9, σύντομα θα δείτε μια ειδοποίηση για την ενημέρωση One UI 6.1. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε κάθε χώρα την πρώτη μέρα, αλλά μπορείτε να περιμένετε να έχετε όλες τις φανταχτερές λειτουργίες Galaxy AI στα χέρια σας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: