Το Katikies Santorini και το Katikies Kirini στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Το Katikies Santorini και το Katikies Kirini στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Ο Όμιλος Katikies με υπερηφάνεια ανακοινώνει πως το εμβληματικό Katikies Santorini και το μοναδικό Katikies Kirini κατακτούν μία θέση στα Condé Nast Traveler’s RCA, τη «Βίβλο» των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο.

Μόλις ανακοινώθηκε η πιο πολύ-αναμενόμενη λίστα του ταξιδιωτικού κόσμου, και ο Όμιλος Katikies με χαρά ανακοινώνει πως δύο από τα πολυτελή ξενοδοχεία του πρωταγωνιστούν ξανά στα Condé Nast Traveler’s 2023 Readers’ Choice Awards. Το εμβληματικό Katikies Santorini και το μοναδικό Katikies Kirini κέρδισαν μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, χάρη στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό που τα τίμησε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη του. Αυτή τη χρονιά ο εντυπωσιακός αριθμός των 526.518 αναγνωστών του Condé Nast Traveler σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο μοιράστηκαν με ενθουσιασμό τις πρόσφατες ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και γνώσεις όσον αφορά στα κορυφαία ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, χώρες, πόλεις, resorts, τραίνα, αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, spas, νησιά, αποσκευές, βίλλες και tour operators, και, όπως είναι προφανές από το αποτέλεσμα, οι μοναδικές εγκαταστάσεις και οι ασύγκριτες υπηρεσίες των ξενοδοχείων Katikies κέρδισαν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά των παγκόσμιων ταξιδευτών, που κατέταξαν τα Katikies Kirini και Katikies Santorini μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα.

«Είναι πάντα μεγάλο το αίσθημα της χαράς και της υπερηφάνειας με το οποίο υποδεχόμαστε τόσο συναρπαστικά νέα για τα ξενοδοχεία μας. Τα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards αποτελούν την παλαιότερη και πιο έγκριτη διάκριση στην ταξιδιωτική βιομηχανία, και είναι μεγάλη μας τιμή να κατέχουμε μία θέση σε αυτήν την τόσο σημαντική λίστα. Για ακόμη μία φορά, θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου προς τους ταξιδιώτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους, καθώς και προς τις εξαιρετικές ομάδες των ξενοδοχείων μας που κατορθώνουν πάντοτε όχι απλώς να ικανοποιούν αλλά να ξεπερνούν τις προσδοκίες των επισκεπτών μας», δήλωσε ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: