Το κωμικοτραγικό λάθος στο «The Simpsons» που δεν είχαμε προσέξει πριν

Το κωμικοτραγικό λάθος στο «The Simpsons» που δεν είχαμε προσέξει πριν

Και, όπως φαίνεται, δεν είναι το μόνο.

Πρόκειται για λάθος ή ένα ευφυές σκηνοθετικό «εύρημα»; Σε ένα εμβληματικό επεισόδιο του «The Simpsons», το «And Maggie Makes Three» (Και με τη Μάγκι γίναμε τρεις) του 1995, σε μια σεκάνς η Μαρτζ λέει στον Χόμερ ότι είναι έγκυος στη Μάγκι. Όμως, αν προσέξουμε καλύτερα στη σκηνή, θα δούμε στο τοίχο, πίσω από τον καναπέ, κορνιζαρισμένη φωτογραφία της Μάγκι.

Ο ίδιος ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, ο Ματ Σέλμαν το εντόπισε και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναρτώντας το εν λόγω πλάνο.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Όλο και περισσότεροι χρήστες άρχισαν να εντοπίζουν και να αναρτούν λάθη της σειράς, με χαρακτηριστικό το tweet του χρήστη @RetroRelapstic, ο οποίος επισύρει την προσοχή μας στο επεισόδιο του 1992 «Lisa’s First Word» (Η πρώτη λέξη της Λίζα). Σε αυτό το επεισόδιο, στον νου της Μαρτζ έρχονται αναμνήσεις από τη μέρα που η Λίζα είπε την πρώτη της λέξη. Βλέπουμε φλασμπάκ του νεαρού ζευγαριού να προσπαθούν να φέρουν βόλτα μια οικογένεια που μεγαλώνει. Σε μια σκηνή, η οποία μοιάζει αρκετά με αυτή που επισήμανε ο Ματ Σέλμαν στο επεισόδιο «And Maggie Makes Three» , η Μαρτζ λέει στον Χόμερ ότι είναι έγκυος στη Λίζα. Πανικόβλητος ο Χόμερ ανεβαίνει τρέχοντας την σκάλα προς τον πάνω όροφο και στον τοίχο βλέπουμε κορνιζαρισμένη φωτογραφία της Λίζα.

Έχουμε επίγνωση ότι η σειρά είναι φημισμένη για τις σωστές προβλέψεις της. «Προέβλεψε» την προεδρία Τραμπ, «προέβλεψε» την εξαγορά της 20th Century Fox από την Ντίσνεϊ. Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσε να «προβλέψει» ακόμα και τον ερχομό των κοριτσιών στον κόσμο.

Δείτε ακόμη: Θέλετε να ψωνίσετε όπως οι Simpsons; Τώρα μπορείτε