Tο μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ στον κόσμο αλλάζει όνομα

Tο μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ στον κόσμο αλλάζει όνομα

Η Wal – Mart είναι και επίσημα WalMart.

H μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο, γνωστή με το όνομα Wal – Mart Stores από το 1970 ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ότι αλλάζει το όνομα της.
Οι πελάτες ίσως να μη παρατηρήσουν καν την αλλαγή. Δηλαδή ότι η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ αφαίρεσε την παύλα και πλέον ονομάζεται Walmart.

Αυτό για την εταιρεία έχει μεγάλη συμβολική αξία καθώς δείχνει το πέρασμα στη νέα εποχή. Η Walmart δεν είναι πλέον απλά μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ με 11.000 τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο. Περνάει στη ψηφιακή εποχή για να χτυπήσει τον μεγάλο της ανταγωνιστή που ακούει στο όνομα Amazon.

«Η αλλαγή στο όνομα δείχνει την έμφαση που δίνουμε ως Walmart στο να εξυπηρετήσουμε τους καταναλωτές, για τον τρόπο που θέλουν να ψωνίζουν» αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας. «Ενώ αφαιρούμε την παύλα από το όνομα, δεν σκοπεύουμε να αντικαταστήσουμε τη χαρά της Walmart»….

Η εταιρεία κατέχει online brands όπως η Jet.com, η ModCloth, η Bonobos και η Moosejaw και ήδη είδε τις online πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 50% στο τελευταίο τρίμηνο στις ΗΠΑ.