Το πρόγραμμα Τσίπρα την πρώτη ημέρα της ΔΕΘ

Το πρόγραμμα Τσίπρα την πρώτη ημέρα της ΔΕΘ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλάει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, στη ΘεσσαλονίκηΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει το Σάββατο το βράδυ την Έκθεση.

Την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα εγκαινιάσει το Σάββατο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ομιλία του στις 20:00 στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», ενώπιον των εκπροσώπων παραγωγικών και άλλων φορέων και εκλεγμένων της αυτοδιοίκησης.

Το πρωί ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από υπουργούς, θα επισκεφθεί τους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του περιπτέρου της Κίνας, η οποία είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση.

Την Κυριακή, στις 13:00, ο κ. Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

«Σε μια περίοδο που η Ελλάδα βαδίζει με σταθερά βήματα το δρόμο της ανάκαμψης και της εξόδου από τη σκληρή περίοδο των μνημονίων και της λιτότητας, η ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας μας είναι, το δίχως άλλο, ζωτικής σημασίας» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στο «Πρακτορείο» για την 82η ΔΕΘ.