Το Safilo group και ο Elie Saab ανακοινώνουν τη νέα τους συλλογή γυαλιών!

Το Safilo group και ο Elie Saab ανακοινώνουν τη νέα τους συλλογή γυαλιών!

Nέοι ορίζοντες για την Safilo που σκοπεύει να προχωρήσει στον τομέα του υψηλού σχεδιασμού.

Η Luisa Delgado, CEO του φημισμένου Ιταλικού κατασκευαστή και δημιουργού γυαλιών Safilo και ο Elie Saab, ο διάσημος Λιβανέζος σχεδιαστής με τις χαρακτηριστικά κομψές και ρομαντικές δημιουργίες που υμνούν τη θηλυκότητα και την ομορφιά, ανακοινώνουν την παρθενική συλλογή γυαλιών ELIE SAAB.

Η σύμβαση αδειοδότησης υπεγράφη την 1η Σεπτεμβρίου 2015 και θα είναι σε ισχύ μέχρι το 2025. Η πρώτη συλλογή θα διατίθεται παγκοσμίως από τον Ιανουάριο 2017 σε δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων οπτικών και στα καταστήματα ELIE SAAB σε όλο τον κόσμο.

Η συλλογή γυαλιών ELIE SAAB θα είναι αφιερωμένη στη φιλοσοφία των δημιουργών της, με φίνα σχέδια και απόλυτη δεξιοτεχνία, επιδεικνύοντας περίτεχνες λεπτομέρειες, πολύτιμα υλικά και την αιθέρια αίσθηση που αποπνέει ο οίκος. Οι συλλογές θα κατασκευαστούν στην Ιταλία και την Ιαπωνία, χρησιμοποιώντας τις πιο εκλεπτυσμένες και ποιοτικές τεχνικές.

Η Luisa Delgado σχολίασε: «Είμαστε πανευτυχείς που δουλεύουμε με τον κ. Elie Saab και περήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Η μακροπρόθεσμη συνεργασία μας αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουμε, να κατασκευάσουμε και να διανέμουμε παγκοσμίως εξαιρετικά γυαλιά που αντανακλούν αστείρευτη δημιουργική έμπνευση, διαχρονική κομψότητα και πολυτελή αίσθηση. Με αυτή τη νέα μάρκα, ενισχύουμε το χαρτοφυλάκιό μας και ανοίγουμε νέους ορίζοντες για την Safilo, ώστε να προχωρήσει στον τομέα του υψηλού σχεδιασμού (Atelier), όπως προδιαγράφεται στο Στρατηγικό μας Σχέδιο για το 2020.

Ο Elie Saab συμπλήρωσε: “Η δημιουργία μιας συλλογής γυαλιών είναι η λογική εξέλιξη της σειράς αξεσουάρ του οίκου μας. Στη Safilo, βρήκα έναν έμπιστο συνεργάτη ικανό να λειτουργήσει σε απόλυτα εκλεπτυσμένα επίπεδα, να οραματιστεί και να δώσει πνοή στο δημιουργικό μου όραμα, με εκπληκτικούς σκελετούς εξαιρετικής ποιότητας, με τα πιο φίνα υλικά και λεπτομέρειες».