Το σουτιέν των 2 εκατ. δολαρίων

Το σουτιέν των 2 εκατ. δολαρίων
Victoria's Secret Angel Lily Aldridge reveals the $2 Million 2015 Fireworks Fantasy Bra held at Victoria's Secret on November 2, 2015 in Santa Monica, California.

Ζαφείρια, διαμάντια και μπλε τοπάζια «στολίζουν» το Fireworks Fantasy Bra.

Η γνωστή εταιρία εσωρούχων Victoria’s Secret πρόσφατα αποκάλυψε το «Fireworks Fantasy Bra» ένα σουτιέν αξίας 2 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το CNBC.

Το εσώρουχο που είναι διακοσμημένο με κοσμήματα φέρει την υπογραφή της εταιρείας κοσμημάτων Mouawad. Ζαφείρια, διαμάντια και μπλε τοπάζια είναι μόνο μερικοί απ’ τους 6.500 πολύτιμους λίθους με τους οποίους είναι «κεντημένοι» το σουτιέν. Το «Fireworks Fantasy Bra» θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του στο Victoria Secret Fashion Show, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 10 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί στο CBS στις 8 Δεκεμβρίου και το οποίο θα φορέσει η Angel Lily Aldridge.

Κάθε χρόνο η εταιρεία παρουσιάζει ένα Fantasy Bra στο πιο περιζήτητο catwalk της χρονιάς. Πέρυσι, υπήρχαν δύο σουτιέν αξίας 2 εκατ. δολαρίων. Για όσους, όμως, δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να ξοδέψουν 2 εκατομμύρια για ένα κομμάτι εσωρούχων, θα υπάρξει μια σειρά εσωρούχων εμπνευσμένα απ’ το σουτιέν «Sexy Flirt» σε πολύ πιο προσιτές τιμές και άμεσα διαθέσιμα.