Το ξυπνητήρι που σας ξυπνά με το άρωμα του χρήματος

Το ξυπνητήρι που σας ξυπνά με το άρωμα του χρήματος

H νέα πρόταση του Kickstarter είναι ένα ρολόι που θα γεμίσει το πρωινό σας με τις πιο λαχταριστές μυρωδιές.

Το SensorWake είναι ένα νέο ξυπνητήρι που θέλει να κάνει πιο «ευωδιαστό» το πρωινό σας ξύπνημα. Η νέα πρόταση που έκανε τις προηγούμενες μέρες την εμφάνισή της στην πλατφόρμα του Kickstarter ξυπνά τους ιδιοκτήτες του με την βοήθεια νόστιμων, ευχάριστών και ενθαρρυντικών μυρωδιών.

Το «Continental breakfast» σας φέρνει στο νου την σκέψη ενός λαχταριστού πρωινού με μυρωδιές από καφέ εσπρέσο και ζεστά κρουσασάν, ενώ το «Candy Rush» σας ξυπνά με τις μυρωδιές ροδάκινων και φράουλας. Και υπάρχουν ακόμα μυρωδιές που θυμίζουν την ακρογιαλιά, φρεσκοκομμένα χόρτα και φύλλα ή σοκολάτα, ακόμα και τη μυρωδιά του χρήματος! Τα αρώματα περιέχονται σε ανακυκλώσιμες ορθογώνιες συσκευασίες που διαρκούν 60 χρήσεις.

Σύμφωνα με τις δοκιμές, ο μέσος χρόνος μέχρι να ξυπνήσει κάποιος από την μυρωδιά είναι δύο λεπτά. Εάν πάντως δεν καταφέρετε να ξυπνήσετε μέσα σε τρία λεπτά, το SensorWake ξεκινά να λειτουργεί όπως ένα παραδοσιακό ξυπνητήρι.

Κατασκευαστής του νέου ρολογιού είναι ο Guillaume Rolland, ένας Γάλλος φοιτητής που θεωρεί πως οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνούν με έναν «ευχάριστο, χαλαρό και ήρεμο» τρόπο. Η ιδέα του μάλιστα ενθουσίασε την Google, που την συμπεριέλαβε το 2014 ανάμεσα στην λίστα με τις «15 κορυφαίες εφευρέσεις που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο». Παρόμοια προϊόντα, πάντως, έχουν κυκλοφορήσει από διάφορες εταιρείες στο παρελθόν.

Η καμπάνια του SensorWake στο Kickstarter ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα με την τιμή του κάθε ρολογιού, μαζί με δύο αρώματα, να ξεκινά από τα 60 δολάρια. Μέσα σε μια μέρα κατάφερε να συμπληρώσει τον στόχο των 50.000 δολαρίων, ενώ οι πρώτες αποστολές του νέου ρολογιού θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο.