Το «χρυσό» νέο συμβόλαιο του Αντετοκούνμπο – Πόσα χρήματα θα βγάλει στο Μιλγούοκι

Το «χρυσό» νέο συμβόλαιο του Αντετοκούνμπο – Πόσα χρήματα θα βγάλει στο Μιλγούοκι
epa10496212 Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (2-R) shoots over Brooklyn Nets center Nic Claxton (R) during the first half of the NBA basketball game between the Milwaukee Bucks and Brooklyn Nets at the Barclays Center in Brooklyn, New York, USA, 28 February 2023. EPA/Peter Foley SHUTTERSTOCK OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Ζαλίζουν» τα εκατομμύρια δολάρια που εξασφαλίζει ο Έλληνας NBAer.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο συμφώνησε σε τριετή επέκταση του συμβολαίου του με τους Μιλγουόκι Μπακς, ύψους 186 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα.

Ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ προσθέτει δύο πλήρως εγγυημένα χρόνια στο τρέχον συμβόλαιό του, καθώς και οψιόν για τη σεζόν 2027-28.

Από τότε που επιλέχθηκε από τους Μπακς στην 15η θέση στο Draft του 2013, ο Αντετοκούνμπο έχει μεταμορφωθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας. Ο επτά φορές All-Star οδήγησε τους Μπακς στην κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις ολοκλήρωσε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με μέσους όρους 31,1 πόντους, 11,8 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ σε 63 παιχνίδια. Μετά από το απογοητευτικό φινάλε στα πλέι οφ, οι Μπακς έκαναν το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ. Με τον Αντετοκούνμπο να παραμένει «ελάφι», οι δυο τους αναμένεται να συνθέσουν ένα δίδυμο, ικανό να… μεγαλουργήσει.

Η επέκταση του συμβολαίου αρχίζει από τη σεζόν 2025-26, που σημαίνει ότι ο Αντετοκούνμπο έχει συμβόλαιο για τουλάχιστον τέσσερα ακόμη χρόνια – και για ένα πέμπτο, αν το επιθυμεί ο ίδιος.

Όσο για τα χρήματα; Θα κερδίσει περίπου 94,4 εκατομμύρια δολάρια τις επόμενες δύο σεζόν και στη συνέχεια περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον για τις σεζόν 2025-26 και 2026-27.

Το τελευταίο έτος είναι προαιρετικό, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να βγάλει περίπου 66 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα το 2027-28.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: