Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό
epa08053803 Tom Hanks and Rita Wilson arrive for the Artist's Dinner, honoring the recipients of the 42nd Annual Kennedy Center Honors, at the United States Department of State in Washington, DC, USA, 07 December 2019. The 2019 honorees were Earth, Wind & Fire, Sally Field, Linda Ronstadt, Sesame Street and Michael Tilson Thomas. EPA/RON SACHS / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο βραβευμένος με δύο Οσκαρ αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς ανακοίνωσε χθες Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδας) ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στην Αυστραλία, οι οποίες έδειξαν πως και οι δυο τους έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

«Υποβληθήκαμε σε εξετάσεις»

«Για να είμαστε σωστοί, κάτι που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές», ανέφερε ο Χανκς σε ανακοίνωσή του που μεταφόρτωσε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, εξήγησε.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Χανκς ταξίδεψαν στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Ελβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον μάνατζέρ του.

Σε απομόνωση και υπό επιτήρηση

Ο 63χρονος Χανκς είναι ο πρώτος χολιγουντιανός αστέρας που αποκαλύπτει ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2. Ο Χανκς και η Γουίλσον θα παραμείνουν σε απομόνωση και υπό επιτήρηση, διαβεβαίωσε.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», διευκρίνισε ο ηθοποιός

Υποσχέθηκε επίσης να κρατάει τον κόσμο «ενήμερο» και συνόδευσε την ανάρτηση με φωτογραφία που εικονίζει κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου από τον οποίο εξέχει λευκό γάντι μιας χρήσης.

Τι αποκάλυψε ο γιος του Τομ Χανκς για την κατάσταση της υγείας των γονιών του

Για την κατάσταση της υγείας του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, ενημέρωσε με βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, ο γιος του διάσημου ζευγαριού, Τσετ Χανκς.

Ο 29χρονος μίλησε για την διάγνωση των γονιών του, λίγες ώρες αφού ανακοινώθηκε η διάγνωση από τους ίδιους στα social media.

Ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας: «Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό», και συνέχισε:

«Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά. Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι.

Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν, αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει».

«Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη», έκλεισε το βίντεο ο Τσετ Χανκς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

??❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ????? ?? (@chethanx) στις